19. joulukuuta 2013

Jouluisia tunnelmakuvia


Tässäpä vielä illan ratoksi muutamia tunnelmakuvia meiltä kotoa tältä päivältä. Joulusiivous odottaa vielä tekijäänsä, mutta muuten täällä on ihan jouluista jo ollut pitkään omasta mielestäni.
Huomenna on tämän vuoden viimeinen tentti ja sitten alkaakin joululoman vietto. En malta odottaa, että pääsen jynssäämään kotia puhtaaksi, hengähtämään henkisesti ja vastaanottamaan siskon koti-Suomeen. Asiat voisivat olla hullumminkin :) Niin ja lauantaita odotan kovasti ja sitä hierontaa! Tämän päivän kestosärky odottaa jo taltuttajaansa, pianpian..

Hyvää yötä kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä vikaan tenttiin, see you in the evening!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, akupunktion kautta mennään kun ei päänsärky taltu millään. Iltaa odotellessa! <3

   Poista
 2. Meillä jää joulusiivot tekemättä, ei ole aikaa. Toisaalta, kun ei olla aattoa kotona niin ihan sama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ei olla muuten mekään ainakaan kokonaan, hyvä pointti. Luulen, että jää aika pinnalliseksi tämä siivoaminen, mutta kunhan edes perusimuroinnit ja pesut hoitaisi niin muut voi hoitaa sitten vasta lomalla. :)

   Poista
  2. Niinpä. Just muuten luin lehdestä kuinka joskus sata vuotta sitten joulusiivo oli älytön ruljanssi. Joka paikka kontattiin läpi :D Huh, onneksi ei tarvitse näin!

   Poista
  3. Mmjoo kiva, ei meillä vaan :D Perussiivous on tehty ja se riittää nyt tähän väliin! Toki jos innokkaita löytyy niin meille saa tulla siivoamaan..

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)