28. joulukuuta 2013

Jouluisia otuksia


Meidän joulumme meni erittäin leppoisasti ja oli mukavaa viettää joulunpyhiä ihan rauhallisissa meiningeissä. Tehtiin perinteisiä joulujuttuja ja leikittiin koirien kanssa, jotka olivat vähän hämmästyneitä kaikista paketeista.. Fasu olisi kovasti halunnut tutustua niihin jo etukäteen, mutta onneksi malttoi pitää näppinsä eronsa ainakin suurinpiirtein. Joulunaika taitaa nyt olla hiljalleen jo lopuillaan, mutta muisteluksi haluan laittaa kuitenkin muutamat kuvat meistä jouluna, voi sitten ensi vuonna katsella ja vertailla kuvia! :)Hämärässä kuvaaminen onkin ihan oma taiteenlajinsa ja kuvista ei tule usein niin tarkkoja. Välillä kuitenkin tunnelma on se tärkeämpi ja siksipä halusin kuvia ottaa vaikka melko pimeä olikin koko jouluaatto. Tällä kertaa ei lunta ollut mailla halmeillakaan, mutta ehkä sitten ensi vuonna?


Tänään alkoi aamupäivä juoksu/kävelylenkillä serkun kanssa, minne mukaan pääsi meiltä tällä kertaa vain Rocky-koira. Oli kiva katsella koirien viiletystä ja laukkailua pitkin maita ja mantuja ja Rockykin totteli hienosti ohittaen muut lenkkeilijät. Pieni Fasu taitaa olla hieman vielä liian hentoinen ihan juoksutahdissa pysymään, joten jouduin jättämään paran kotiin. Tuntuu aina hirveän kurjalta, jos ottaa vaan toisen mukaan vaikka eihän se koirille niin vakavaa ole, itselle vain :D

Mennään tänään ystäväni ja kummipoikani kanssa pyörähtämään alennusmyynneissä ja siitä sitten heille saunomaan. Vähän jännittää kuinka ruuhkaista kauppakeskuksessa mahtaa ollakaan, mutta sinänsä eihän meillä mikään kiire ole enkä etsi edes mitään erikoista, enemmänkin olen vain seurana. Pitänee hengitellä syvään ja toivoa ettei porukkaa ole (lauantaina...) ihan liiaksi. Taitaa olla turha toivo!

Lomailu sen kun jatkuu ja muutamia kaappeja olen saanut jo siivotuksi. Yritän ainakin lähes joka päivä aina jonkun kaapin hoitaa niin ei sitten pidä kerralla tehdä ihan liikaa ettei ala kyllästyttää. Ihana tunne siitä tulee ainakin kun saa tavaraa järjestykseen ja pölyt pyyhittyä ja kunhan vaatekaapin kimppuun pääsen niin sieltä lähtee kyllä sitten tavaraakin pois. Muutenkin on paljon mukavampi avata kaappi niin, että tavara mahtuu paikalleen, ja sillä semmoinen ylipäätään on, kun heittää vaan ovesta sisään sotkun keskelle. Yleensä olen melko siisti kaappieni kanssa, mutta yksi niistä tuppaa olemaan aina hieman sekainen sen vuoksi, että sinne menee aina kaikki "ylimääräinen". Ehkäpä niillekin tavaroille kannattaisi se oma paikka keksiä siis.

Mutta nyt voisin lähteä liikenteeseen, kivaa lauantaita muillekin!

2 kommenttia:

  1. Haha ja sit sattumalta törmättiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, olin pikkasen yllättynyt! Taisit mamalta kuulla meidän sijainnin.. ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)