6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä 2013

 
Hihi onpas hauska tulla kirjottelemaan äidin koneella ja "muokata" kuvia Paintilla, kun kaikki on vähän sinnepäin. No, ei se niin vakavaa ole: pointtina oli tulla toivottamaan teille rauhallista Itsenäisyyspäivää! Toivottavasti pystytte nauttimaan siitä herkullisten ruokien, hyvän seuran ja Linnan Juhlien parissa. Me täällä odotellaan Miikan saapumista, jotta päästään syömään ja katsomaan juhlia televisiosta, tekee ihan hyvää päivän parin tunnin metsälenkin ja eksymisen (!) jälkeen. Siitä ehkä lisää joskus.. :D
 

 
Yleensä olisi tapana tänään soitella isovanhemmille ja kiittää itsenäisyydestämme, mutta viime vuosina sen voi toteuttaa enää vain ajatuksissaan ja vilkutella pilvenreunalle. Juhlistetaan me siis sitä heidänkin edestään ja arvostetaan veteraanien ja muiden itsenäisyyden puolesta taistelleiden ahkeruutta ja työtä!
 
                     Ihanaa Itsenäisyyspäivää siis ja onnea 96- vuotias Suomi!

4 kommenttia:

 1. Hyvää itsepäisyyttä! Vaik eihän ne mitkään Linnan juhlat olleet, Tampereella ;) Mut konsertti oli hieno, Santtu-Matias Rouvali veti hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa virkaahan se juhla toimitti vaikka sijainti oli poikkeuksellisesti eri, mutta joo okei, täsmällisesti ajateltuna ei ollu kyse Linnan juhlista ;) Hyvin meni kapellimestarilla joo ja kyllä on muuten nuori tyyppi kyseessä! Mietin, että onko kapellimestareista pulaa vai onko kyseessä vain nero jos on niin nuorena jo päässyt joksikin pääkapellimestariksi, mutta äiti sanoi ettei ensimmäisestä voi ainakaan olla kyse. Tiedätkö jotain enemmänkin siitä tyypistä vai? :)

   Poista
  2. En tiiä muuta ku et paikkansa on kyllä ansainnut!

   Poista
  3. Juu ei ainakaan innokkuudesta ja taidoista ollut pulaa!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)