15. joulukuuta 2013

Fasu-pennun ensimmäinen talviasu


Heippa!

Kun oikein tarkkaan laskee niin enää kuusi (6) päivää viimeiseen tentiin ja LOMAAN. En taida yhtään odottaa sitä, jepjep.. Tavallaan odotan kuin kuuta nousevaa ensi perjantaita ja sitä fiilistä, mutta toisaalta taas kauhistelen miten nopeasti se tuleekaan ja mitä kaikkea pitäisi siihen mennessä osata ja olla tehty. Päivä kerrallaan kun parhaansa yrittää niin eiköhän se siitä sitten toivottavasti. Onneksi huomenna on koko päivä aikaa purkaa stressiä ja opiskella kun tässä on muutama päivä mennyt enemmän kummipojan hoidossa ja pikkujouluisissa merkeissä, ei paha sekään kyllä. :)

Viime päivät ovat olleet aika kylmiä ihan Etelä-Suomessakin ja näin ollen aloin ihan tosissaan pohtimaan sitä puvun hankkimista Fasulle. Kyselin neuvoja eläintietäväiseltä Laura-ystävältäni ja sieltähän tuli ehdotus, että hän voisi tehdä puvun Fasulle! Kuulemma siihen ei menisi kauaa aikaa ja on melko simppeli homma. Ei ehkä tämmöiselle rähmäkäpälälle, mutta näköjään toiselle, joka tietää miten ompelukone toimii. Nyt Fasulla on siis maailman hienoin puku, joka istuu päälle kuin nakutettu ja hän näyttää emännän mielestä niin söpöltä. <3 Ihan vahingossa vielä tulin napanneeksi samanvärisen huivin lähtiessäni pukua sovittamaan, kertoo selkeästi tarpeesta samaistua koiraansa. ;)

On se vaan hieno puku ja ihanasti lämmittää pienoista, jolla on vasta untuvainen pentuturkki suojanaan. Nyt sitten tarkenee ainakin jonkin verran ulkona vaikka tänään näytti olevan vilu joka tapauksessa. Fasulla on pieni tottuminen edessä sillä Suomen talviin kuuluu aika olennaisesti hieman kovemmat pakkaset. Onhan sitä tietysti mahdollisuus myös jättää pienempi välillä kotiinkin ja lenkittää vain Rocky tosi kylmien ilmojen aikaan. Fasu tykkää kuitenkin enemmän sanomalehdestä (ja yhtäkkiä kaikesta muustakin lattiapinta-alasta) kuin ulkona ruikkimisesta, joten lenkit ovat sen kohdalla olleet vaan ulkoilua ja energianpurkua. Kiitos Laura tuhannesti vielä Fasun ensimmäisestä puvusta, se tuli kyllä nyt tarpeeseen! :)

Oli muuten hauskat pikkujoulut tänään entisen työkaverin luona. Syötiin nyyttärihenkisesti herkkua mahat täyteen ja juotiin glögiäkin monta kuppia. Itse olin tehnyt mukaan parsakaali-feta-piirakkaa, joka oli yllättävän hyvää ottaen huomioon, että sitä vasta ensimmäistä kertaa tein. Illan edetessä muut sitten halusivat lähteä vielä juhlimaan, mutta minä ja toinen työkaverini oltiin lähdössä kotiin. Pienoisen suostuttelun jälkeen samainen työkaveri sortui ja liittyi kuplivaan seuraan kun ryhmän junnu pöristeli autolla kohti kotia, kröhöm.. Kai sitä tietää tulleensa vanhaksi kun nyt äidin luona kotisängyllä dataillessaan tietää tehneensä oikean valinnan!

Mutta nyt lienee aika mennä iltapuuhiin ja nukkumaan, jotta aamulla jaksaa työskennellä. Täällä on talo jo hiljennyt ja vieressäkin köllöttelee pieni ruskea otus täysin unimaailmassaan. Saatan salaa ottaa sen kainaloon, jos en lattialle raaski laittaa. Ei kerrota kenellekään..

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, aivan pian nään pienen Supermiehen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni Supermies odottaa tätiään jo kovasti :)

   Poista
 2. MÄ EN KESTÄ!! :D IHANA ihana ihana suloisuus <3 Voi taivas mikä liikkis <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kyllä kotonakin sellanen sydämiensulattaja kun on niin kiltti ja kuuntelevainenkin! :) Ihan eri maata kuin isoveljensä vaikka rakkaita ne molemmat on <3

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)