8. joulukuuta 2013

Fasu 13vk


Sunnuntai-iltaa!

Viikonloppu alkaa olla jo lopuillaan ja nyt on hyvä aika vilauttaa muutamia kuvia, jotka otin meidän koirista viikonlopun aikana. Voitte varmasti kuvitella, kuinka hankalaa onkaan yrittää ottaa manuaalitarkennuksella kuvaa hyvin innostuneesta pennusta! Saatoin jopa nostaa tyypin pöydälle hetkeksi rauhoittumaan, mutta ei sekään turhan paljoa auttanut ;) Ihania muistoja sain kuitenkin varsinkin Fasusta, joka on tällä viikolla täyttänyt juuri 13 viikkoa. Meidän pikkumurunen on jo näin vanha ja kasvanutkin kovasti vaikka pienihän se vieläkin kai on!
Fasu on saanut pantaansa nimikyltin, jossa on sitten sen nimi ja meidän numero mahdollista katoamista varten. Yllättävän reippaasti Fasu antaa kaulaansa kaikenmaailman killutinta laittaa, usein kun tuntuu koirien vierastavan kaikkea päällelaitettavaa. Ehkä meidän seurassa sitten tottuu kaikkeen kummalliseen, vähän outoja kun ollaan ;)

Fasun turkki on jo hieman lähtenyt kasvuun ja selän päällä näkyykin pientä haituvaa, josta kasvaa päällysturkkia. Turkki on vielä kovin hentoa ja siksi pitääkin ulkona pitää huoli, ettei koira palellu. Fasu on kova kävelemään jo nuoreen ikäänsä nähden, mutta paikallaan en viitsi sitä vielä seisottaa varsinkaan nyt pakkaskeleillä. Ensimmäisistä viikoista lähtien Fasu on ollut Rockyn kanssa mukana kävelemässä ja vuorotellut sylin ja oman kävelyn välillä, tosin tällä hetkellä sitä ei syli enää kyllä yhtään houkuta vaan se ihan itse kävelee reippaana poikana kyllä koko matkan.

Pukua ei olla hankittu muutamastakin syystä; Fasu kasvaa melko nopeasti tästä isommaksi ja toisaalta saksanpystykorvien turkki (aikuisena) kestää vaikka mitä kylmyysasteita, joten olen ajatellut, että ehkäpä pennun turkkikin kestäisi jo vähän paremmin? Saattaa olla kuvitelmaa, mutta toisaalta mitään merkkejä kylmyydestä en ole Fasulla havainnut! Puku on kyllä pienesti harkinnassa, olisihan se kuitenkin varmuudeksi ihan hyvä idea. :)


Muuten viikonloppu on sujunut erittäin hyvin ja ollaan keretty tekemään vaikka ja mitä. Viimeisiä viikkoja viedään myös koulua, joten kiirettä pitää ihan mukavasti. Loma alkaa sitten vasta 20.12 omalla kohdallani, mutta eihän siihenkään ole enää kuin muutama viikko!! Jouluun on enää 16 yötä, wiiii! :)


Toivottavasti ehditte kaiken kiireen keskellä myös hieman hengähtää jouluvalmisteluiden äärelle ja tietysti maistella litrakaupalla glögiä. Itselläni alkaa lahjojen hankinnat olemaan jo hyvässä vaiheessa, mutta muutamat aion vielä metsästää. Sitä on hauska tehdä ihan rauhassa päivä kerrallaan eikä kerralla kaikkia, siinähän menisi koko ilo ihan ohi liian nopeasti! :)

Näiden kuvien myötä haluan toivotella koiramaista sunnuntai-iltaa ja ihanaa joulufiilistelyä kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia pikkufasusta <3 Onhan se jo kasvanu haha..!
  Palaan heti alkuviikosta glögistelyajatuksiin, mullakin ois kaapissa yks avattu törpelö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin joo vaikka edelleen se semmonen hintelä on ja painaa joku pari kiloa! Se on niin kiltti koira, en voi uskoa Rockyn temperamentin jälkeen.. Glögikutsua odotellessa tai saa tännekin tulla! :)

   Poista
 2. Mulla on kyllä ollut niin kiirettä, ettei rauhalliselle fiilistelylle ole ollut aikaa :( Täytyy yrittä ryhdistäytyä :D Kivaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen, välillä on niin paljon kaikkea ettei pysty enää edes istumaan rauhassa paikoillaan. Sitten on vaan hyvä selvittää onko kyseessä väliaikainen tilanne, jonka ajan jaksaa tsempata, vai onko arki vaan liian kuormittavaa, että pitäisi miettiä kevennyskeinoja siihen. Tällä hetkellä ainakin tunnelin päässä odottaa joulu, joka antaa ainakin itselle hurjasti voimaa pimeänä kautena! :) Mukavaa maanantaita sinnekin!

   Poista
  2. Itseasiassa just mietiskelin että mistä pitäisi luopua, treenaamisesta, blogista vai työnteosta :D Voi kunpa tämä tästä helpottaisi pian.

   Poista
  3. Heh no töistä lienee hieman vaikea luopua ainakaan kokonaan ;D Urheilu vaikuttaa fyysiseen ja henkiseen jaksamiseen ja sitten taas blogin kirjoittaminen pitää yllä henkistä jaksamista ja virkeyttä, että kai siinä pitäisi joku tasapaino etsiä! Blogin kirjoittelu olisi siinä vaiheessa ehkä luonnollista pistää ns. jäähylle vaikka ei sekään kuulostaisi kivalta vaihtoehdolta.. Ainaista pallottelua miten jäsentäisi kaikki tekemiset ja jaksamisen..:)

   Poista
 3. Siis se joululomahan alkaa jo ens viikolla, mäki tuun jo ens viikon pe! Huhuu, loppukiri siis, kohta syön päivälliseksi vaan suklaata ja juon glögiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en halua ajatella, että se olisi jo niin lähellä sillä vielä pitäisi tehdä kolme tenttiä, yksi essee ja matikantehtäviä ihan mukavasti. Huh, kunhan hengittelee syvään niin kyllä se siitä :D Ps. Syö edes vähän jotain muutakin niin jaksat!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)