18. marraskuuta 2013

Sunnuntain asua ja reissuvalmisteluja


Suomessa oli eilen aika tuulinen ilma, mitä ihan Eino-myrskyksikin kutsuttiin. Tuulen kyllä tunsi täällä etelässäkin vaikka ei se ehkä ihan myrskyn tasolla vielä ollut. Ilmeisesti Keski-Suomessa kärsittiin hieman enemmänkin Eino-myrskyn seurauksista? Ihme kelejä nykyään kun marraskuussa ollaan paljon plussalla ja tuulista on tullut näin paljon voimakkaampia. Kuulemma joulustakin povattaisiin lumetonta, mutta itse en tahdo sitä uskoa. Kyllä se lumi vaan kuuluu jouluun, edes pienissä määrin. :)


Nyt on viimeiset luennot ja työt ennen reissua takana ja olenkin alkanut tässä puuhastelemaan pakkauslistan kanssa. Voisi kyllä tosiaan ihan pakatakin jo, sillä huomenna se lähtö jo koittaa! Jippiii :) Aamulla joudun itse asiassa käymään vielä ryhmätyötä tekemässä, mutta se menee jo vasemmalla kädellä eikä siitä tarvitse stressata. Suunnitelmissa olisi nyt pikapikaa pakata, jotta voin viettää illan rauhassa poikien kanssa. Käydään ehkäpä salilla tai sitten ihan vaan hengaillaan kotosalla. Kunhan ollaan koko porukalla yhdessä kun pian ei nähdä viikkoon..


Huomenna sitten 17.25 nousee lentokone (toivottavasti) ilmaan ja laskeutuu siinä puoli seitsemän pintaan Hampuriin. Siellä saan etsiä sitten oikean s-bahnin ja suunnata kohti päärautatieasemaa, missä siskoni odottelee. Vuorokauden päästä suunnilleen olenkin sitten jo perillä, aikamoista! Silloin kun matkan varasin, tuntui olevan vielä ikuisuus lähtöön, mutta yllättävän nopeasti aika on tässä muun puuhan ohella kulunut ja nyt lähtöön onkin enää se päivä. Tuntuu kuin toiseen kotiin menisi, kun on tullut Hampurissa jo muutaman kerran tämänkin vuoden puolella käytyä ja muutenkin siskolla on siellä erittäin viihtyisä koti odottamassa.


Aion ottaa tietokoneen mukaan, jotta pystyn hoitamaan muutamaa koulutehtävää etänä, mutta onhan se myös kiva päästä kirjoittelemaan kuulumisia ihan reaaliajassakin! Bloggailu kun on kuitenkin itselle niin mieluisa harrastus niin juuri siksi loma-aika on otollisinta sille. Äitini taas esimerkiksi on työnsä puolesta niin paljon koneen ääressä, ettei voi ihan ymmärtää omaa rentoutumistapaani tietokoneella ;) Harrastuksensa kullakin, eikös!

Mutta nyt siis pakkailemaan, kukahan tulisi auttamaan? Tykkään kyllä sinänsä siitä puuhasta, mutta ihan oikeasti kuinka raskasta onkaan pohtia koko viikon vaatetus etukäteen. Mistä sitä voi tietää mihin haluaa pukeutua! Hmm, pitänee aloittaa taas helpoimmasta eli passista ja hygieniatuotteista kun niillä ei ole tapana vaihdella niinkään. Kivaa kivaa, nyt pakkaamaan! :))

8 kommenttia:

 1. Jejee, tervetuloa!! Ei tänne mitään kummosia tartte pakkailla, astut koneeseen vaan ja Hauptbahnhofilla sit nähdään jookos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun sitten nakuna, hihi. Juu, "ei mitään kummosia" valloittaa meidän sohvan divaaniosion tällä hetkellä, mutta ei se laukku varmaan täynnä ole. :D Kröhöm. Bis später!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia, kuvia tiedossa reissusta sitten! :))

   Poista
 3. Ihanaa ja antoisaa reissua! Juo puolestani kuppi Glühweinia ja anna turboposkisiskolle iso hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja varmasti juodaan! Ajatuksissa olisi myös tehdä vuoden ensimmäisiä joulutorttuja :)

   Poista
 4. Nyt on blogi pystyssä! Ilmoitan sulle, niin sitten mulla on kaks lukijaa. Sä ja äiti =) Nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Täytyy käydä heti kurkkailemassa ja liittymässä lukijaksi. :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)