17. marraskuuta 2013

Pizzasunnuntai


Heissunveissun ja mukavaa myöhäisiltaa!

Meillä on viikonloppu sujunut äärimmäisen hienosti ja nyt täytyy tässä näin sunnuntai-iltana alkaa jo orientoitua ensi viikon meininkeihin. Eilen oltiin oikein hauskoissa tupaantuliaisissa, missä oli superhyvää syötävää ja paljon kavereita ja tänään taas oltiin hieman lapsellisemmissa tunnelmissa kummipojan synttäreillä. Ei jäänyt sekään pitopöytä toista huonommaksi vaan taas oli pöytä täynnä suolaisia ja makeita herkkuja. Tämän viikonlopun jälkeen taas tietää syöneensä ja innolla alan heti huomisesta taas ruotuun ja normaalin, hieman kevyemmän, ruoan pariin. :)
Tänään pääsimme aamupäivästä kuitenkin nauttimaan Miikan alusta asti itse tekemistä pitsoista, jotka olivat niin herkullisia että! Meitä oli lounasaikaan täällä vielä neljä nälkäistä aikuista, joten tarjolla oli kana-vuohenjuusto-pitsaa, jauhelija-sipuli-paprika-pitsaa ja tonnikala-feta-pitsaa. Voin kertoa, että hyvää oli ja onneksi päästiin vielä nyt illalla ottamaan toinen kierros. Vieläkin jääkaapista löytyy hieman, joka kertoo kyllä pitsan täyttävyydestä jotain. Pohja oli hyvin onnistunut ja toivonkin, että meillä tätä olisi vielä joku toinen päivä tarjolla.


Tämän viikonlopun voisi siis summailla aikalailla pitsaan, mokkapaloihin, suklaamuffinseihin, nachotäytteeseen sekä karjalanpiirakoihin ja munavoihin. Tämän lisäksi mukaan on kuulunut aimo annos ystäviä, osa ihan yökylässäkin sekä viikonlopun naurut pikkulasten kanssa tanssiessa Fröbelin palikoita. Kivaa on ollut ja olokin on nyt sen mukainen, ehkäpä huomenissa kerkeisi illasta vielä salillekin hakemaan hieman freesimpää olotilaa! ;)

Nyt nukkumaan siis, niin jaksaa. Nati nati!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)