22. marraskuuta 2013

Hyvinvointilomailua


Tiedossa taas kuvapläjäys eilisestä ja tästä aamusta. :) Täällä alkoi eilen satamaan lunta aika innokaastikin, joka tosin näkyi lähinnä räntänä, joka suli maahan.. Oli tämän vuoden ensimmäinen hieman sankempi pyrytys ainakin itselleni mikäli jos rännän voi lumeksi laskea. Onneksi päästiin kuitenkin edes osa matkasta kävelemään kaupungilla ennen kuin tarvitsi sateenvarjo nostaa suojaksi.Göttingenin kaupunki on melko pieni, mutta sievä ja täällä on kätevintä kulkea pyörällä. Kaikki opiskelijat kulkevat pyörällä paikasta toiseen, mutta luonnollisestikaan en tullut pyörä kainalossa, joten me ollaan sitten kävelty ja paljon. Löydettiin eilen herttainen konditoria, missä syötiin herkullisia suklaakonvehteja ja omenakakkua. Kyllä muuten lähti makeanhimo aika vauhdilla pois ;)
Ylhäällä näkyvä tyttö hanhineen on täällä tunnettu nähtävyys "Gänseliesel", jota vastavalmistuneet tohtorit George Augustin yliopistosta käyvät pussaamassa. Taitaa olla kylän pussatuin tyttö siis :)

Fiilistelin ystäväni mustaa hupparia iltapäivällä, joka lämmitti ihanasti kaupunkikävelyn jälkeen. <3 Myöhemmin illalla sitten hieman laittauduttiin vaihtarikekkereitä varten ja sain ystäväni tekemään kauniin letin tukkaani. Taas yksi idea lisää, miten voisin hiuksiani juhliin laittaa vaikka ensin täytyisi harjoitella tekemään liukkaisiin hiuksiini letti, joka ei solahda pois.


Aamu aloitettiin värikkäällä aamiaisella, johon kuului jogurtti hedelmien ja myslin kera, mandariineja sekä kaki-hedelmää. On muuten erikoisen näköinen hedelmä ja maistuukin vähän hassulta! Se on aika makeaa ja olisi parempi ehkä välipalaksi kuin heti aamusta syötäväksi.Aamupalan jälkeen lähdettiin kaupungin metsään reippailemaan, missä hurahti muutama tunti! Olipa kiva olla reippaalla kävelyllä ja syödä hieman eväitäkin matkalla. Pähkinät ja suklaa olivat aika voittamaton yhdistelmä siinä vaiheessa kun olimme hieman huikopalan tarpeessa. Upea metsä se oli muutenkin ja jotenkin todella erilainen kuin meidän lähimetsät Suomessa. On ollut ihanaa viettää lomaa täällä niin, että pääsee liikkumaan ja syömään myös kotiruokaa sillä näin sitä kuitenkin voi fyysisesti parhaiten. Toki täällä on tullut puputettua myös herkkua enemmän, mutta peruspohjan olen yrittänyt pitää kunnossa ja käydä edes kävelyillä niin pysyy mieli virkeänä ja jaksaa tutustua enemmän uusiin paikkoihin ja olla energinen. :)

Nyt onkin sitten jo aika pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä hiljalleen lipumaan Hampuria kohti. Käydään matkalla kaupungilla kahvilla, jonka jälkeen hyppään seitsemän jälkeen junaan. Olipa ihanat päivät ystävän luona Göttingenissä, mutta on kyllä kiva palata myös Hampuriin! <3 Aivan huippu loma tähän saakka ja ei se tästä varmasti huonommaksi mene.

                                                        Kivaa perjantaita teille! :)


2 kommenttia:

  1. kivoja reissukuvia! Hirmuisesti tekisi mieli käydä tuollaisissa paikoissa kans. Ihanan lämpöisen oloisia. :)

    VastaaPoista
  2. Joo Saksassa on usein tosi kotoisan oloista mun mielestä, siksi ehkä olenkin täällä aina niin hyvin viihtynyt. Joskus olisi ihana päästä myös ihan Etelä- Saksaan tai sitten Itävallan puolelle johonkin alppimaisemiin! :)

    VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)