2. marraskuuta 2013

Hauvat lauantaimummolaan


Huomentahuomenta!

Voi kuinka ihanaa on herätä lauantaiaamuun tietäen, että voi viettää sen rennoissa merkeissä tehden sitä mitä haluaa ja huvittaa. Ajattelin aloittaa aamun virkeästi kuntosalilla ja sen jälkeen tulla kotiin herättelemään Miikkaa yövuoron jäljiltä. Sitten lähdetäänkin koko poppoo äidin luo eli "mummolaan" viettämään lauantaita pitkästä aikaa! :) Fasu ei olekaan ollut vielä missään vierailla, joten nyt on hyvä jo mennä jonnekin vähän totuttelemaan. Siellä Rockykin on viettänyt kuitenkin huimasti aikaa ja rakastaa temmeltää pihalla.

Tämä kuva ei valitettavasti ole tältä aamulta, voi kun olisikin. Taisi olla viime viikonloppuna kun aloitettiin aamu hieman runsaammalla aamiaisella, johon kuuluu meillä lähes poikkeuksetta täytetyt croissantit. Tällä kertaa sisälle päätyi salaattia, vuohenjuustoa sekä paprikaa ja oli tosi hyvää. Smoothiena oli perus marjaisasmoothie, joka maistuu meille aina. Ehkäpä huomenna olisi jotain tämäntyyppistä taas tarjolla? ;)


2 kommenttia:

  1. Minunkin päiväni alkoi salilla, mutta valitettavasti jatkui siitä töihin. Ihanaa illan jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, pakko paljastaa, että kun lähdin Rockyn kanssa ulos, olikin niiin upea sää, että päätin käyttää aikani sittenkin reippaaseen kävelyyn.Käveltiin jonkun tunnin verran pupen kanssa niin, että se oli aika rätti kun päästiin kotiin. Huomenna sitten salille! Kiitos, samoin sinne! :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)