11. marraskuuta 2013

Easy Like Monday Morning


Huomenta!! :)

Uusi viikko taas edessä ja täällä yritetään hieroa unihiekkaa pois silmistä. Edelleenkin tekisi mieli nukkua, sillä viikonloppu kului suurimmaksi osaksi yhden esseen parissa, jota lauantaina väkersin itsekseni ja sunnuntaina parini kanssa. Nyt vielä pitäisi jonkun verran muokkailla ja sitten on sekin kurssi suoritettu! Huh..;)
Viikonlopun ruokailut menivät vähän niin ja näin, mutta tässä on ainakin kohokohtia niistä! Smoothieta tulee tehtyä melkein päivittäin, mutta korvapuusteja harvemmin. Miikka oli ihana ja leipoi meille ahkerille opiskelijoille korvapuusteja samalla kun me yritettiin tehdä koulutöitä ja vähän rupatella, hah. Näistä tuli aivan valtavan kokoisia, mutta se ei nälkäistä tyttöä haitannut. Eilen illalla tuli syötyä sitten lounaankin edestä kaikkea.. Tämän viikon tavoite voisikin olla, että kotona olisi enemmän laitettua ruokaa valmiina, jotta ei tarvitsisi tyytyä pikaratkaisuihin nälkäisenä. Ainakin vihanneskeitolle meillä jo on ainekset, joten se tulee tänään sitten valmistettua vihdoin. Voidaan herkutella sillä salin jälkeen sitten! :)

Tämä viikonloppu siis meni löhöilymielessä ainakin ihan ohi, mutta ensi viikonloppu onkin sitten astetta hauskempi! Tiedossa on sekä hyvän ystävän tupareita että nuoremman kummipojan synttäreitä. <3 Eiköhän ne mielessä jaksa painaa (ei niin kiinnostavan) viikonkin. Ja viikonloppuna voinkin ruveta jo pakkailemaan seuraavan viikon reissua varten, jeejeee. Pitäisi vielä sopia ainakin tuolle pikku-Bambille, joku hetkellinen hoitopaikka muutamalle illalle, ettei se joudu liian pitkään olemaan yksin Rockyn kanssa kotosalla itseni ollessa reissussa ja Miikan töissä.

Mutta mites teillä, oliko villimpi viikonloppu?! :)

2 kommenttia:

  1. Viikon päästä täällä jo! p.s. kandee pitää parempaa huolta pullista, kun maistuu makee näemmä eläinkunnallekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii joo hahaha Rocky on kyllä yksi pullahirmu. Se palasi vielä rikospaikalle jäähyn jälkeen, ihan uskomaton!! :D

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)