12. lokakuuta 2013

Valokuvia meren ääreltä


Heipähei,

Täältä niitä syksyisiä asukuvia nyt sitten tulisi. En tiedä teistä, mutta kuvat herättävät itsessäni edelleen hyvää mieltä ja hymyilyä, ehkäpä siksi, että meillä vaan oli niin mukava yhteinen hetki keskellä kiireistä päivää. Ilma oli myös huippu vaikka viileää olikin, joten mieli pysyi virkeänä ja iloisena. :)
Asuna oli eilen päällä perusfarkut Bik Bokilta ja uusi neule Stockmannilta, jonka löysin Hullareilta muutama päivä sitten. Kengät ovat toiset syksykengistäni, muistaakseni Brandosilta kotoisin ja laukkuna oli Dubain löytö Guessiltä. Pipo löytyi kaapista vasta tänä syksynä ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ja ikää sillä lienee jo parikymmentä vuotta! :D Sisko saattaisi tunnistaa?

Aurinkolasit pääsivät ensimmäistä kertaa koekäyttöön niiden saamisen jälkeen ja ovatkin siis Glitteriltä. Tässä postauksessa kirjoittelinkin niistä. Aika hauskat mielestäni!


Kuvassa kaulassani roikkuu Miikalla lainassa oleva hyvin vanha Nikon-kamera, jossa on ihan filmirulla sisällä. Kuvailtiin sillä myös kuvia muistoiksi ja odotan kovasti sen filmin kehitystä sillä siellä on myös vanhempia kuvia odottamassa päivänvaloa! Saa nähdä kuinka onnistuneita/epäonnistuneita ne kuvat ovat ja kuinka paljon niille saadaan kotosalla nauraa..


Kuvaaminen on hauskaa puuhaa ja kuvat ovat kyllä yksi parhaista tavoista säilyttää muistoja. Voi sitten myöhemmin naureskella kuinka urvelolta on tullut kymmenen vuotta sitten näytettyä tai ihmetellä miksi ei ole kaivanut kuvassa näkyvää vaatetta vuosiin esiin. Kuvat ovat väläyksistä hyvistä hetkistä ja joskus myös huonoista, mutta ainakin ne ovat kuvia eletystä elämästä. Toki blogeihin valikotuu aina parhaat ja moni yrittää luoda tietynlaista illuusiota elämästään, mutta onneksi kuvakansioihin jää kuitenkin monia julkaisemattomia kuvia, jotka henkivät sitä aitoa elämää epäonnistumisineen.

Iloista ja aurinkoista lauanatainjatkoa teille!

6 kommenttia:

 1. Kyllä se hyvä fiilis välittyi tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, se oli tavoitekin! :) Tykkään kyllä ihan hullusti näistä raikkaista syksyisistä päivistä ja tuntuu, että kuvatkin onnistuu sillon paremmin.

   Poista
  2. Joo, ihan ehdottomasti. Yritäppä ottaa kuvia kun on pilvinen sää. Ihan eri fiilis :D

   Poista
  3. Jep, taattua suttua tulossa :D

   Poista
 2. Siellä taitaa olla ruska ihan parhaimmillaan, nättiä! Piponkin muistan kyllä, lukeeko siinä Certified tai jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee hehe muistit! Juuripa näin ;) Täällä on ollut ihan superkaunista jo muutama viikko ja ihan älyttömän värikäs luonto. Nyt tosin tänään on ollut tosi kylmä päivä, joten voi olla, että lehdet putoaa pian..

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)