22. lokakuuta 2013

Uutisia perheenlisäyksestä


Helloouu!

Mistäköhän tässä oikein alottaisi.. Hmm. No siis, meille tulee lauantaina oma koiranpentu! <3 Jeeee!! Rocky saa leikkikaverin ja uuden laumanjäsenen ja me saadaan uusi pieni pallero jota hoivata, kouluttaa ja jonka kehitystä pääsee seuraamaan. Olen luonnollisesti aivan tosi innoissani enkä malttaisi odottaa lauantaihin! :)Sitä ennen on kuitenkin enemmän kuin tarpeeksi koulua ja töitä, sillä yritän saada kaiken mahdollisen kirjotustyön tehtyä ennen pennun saapumista. Näin pystyn ensi viikolla luentojen ja töiden ohella keskittämään kaiken lopun aikani ja energiani meidän uuteen tulokkaaseen. Meillä menee aikataulut onneksi (pennun kannalta) ristiin eli jompi kumpi pystyy olemaan kotona sen kanssa koko ajan alkuun. Jos olisin tiennyt aiemmin, että meille on tulossa pentu nyt heti niin toki olisin järjestellyt enemmän vapaata. Nyt kuitenkin mennään sillä mitä on annettu ja nipistetään vaikka vähän yöunista, että saadaan kaikki oikeinpäin järkättyä.Lauantaina on siis se suuri päivä, kun ajamme hakemaan uuden vauvelin (pennun;) kotiin. En voi vieläkään uskoa, että pääsen pian kokemaan pentuajan uudelleen vaikka toivon samalla, että uusi tulokas olisi hieman meidän entistä riiviöpentua rauhallisempi. Ne tietää ketkä muistaa Rockyn pentuajan..:DJos täällä on loppuviikon hiljaisempaa niin tiedätte ainakin mitä teen: joko paahdan höyrypäänä tai sitten olen päässyt jo kuhertelemaan uuden pienokaisen kanssa. Varmasti tänne tulee ajallaan lisää kuvia myös meidän hauvoista kunhan uutukainen saadaan turvallisesti kotiin! Ja pahoittelut etukäteen jos täällä puhutaan koirista nyt sitten hetken aikaa, heh.

Kivaa viikonjatkoa kaikille! :)


8 kommenttia:

 1. Voieii, mikä söpö pallo, taas! Hitsit, onneksi ees jouluna näen hänet, tosin sit jo isompana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, niin harmi!! :/ No onneksi jouluun on enää muutama kuukausi, niin ei se hirveästi kerkeä siinä kasvaa. Aika samanlainen pallero on vielä, ehkä hiukan isompi vain. Suurempi kasvupyrähdys tulee vasta sitten vähän myöhemmin vaikka toki se hieman tosta pörröstyy ja koivet pitenee. :)

   Poista
 2. Oih mikä mössykkä. Aivan ihana. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko olla kyllä samaa mieltä, olihan se niin lutunen että. <3 Onneksi (tosin ei oman jaksamisen kannalta) on tällä viikolla ollut niin järrrrkyttävän kiire etten ole ehtinyt varsinaisesti edes odottaa pennun tuloa. Muuten saattaisin olla aika rasittava ilmestys sekä itselle että muille! :D Kiitoksia onnitteluista!

   Poista
 3. aaaaawww <333

  Meijän Coco muuten oottaa pentuja, että toivon mukaan meilläkin on täällä kohta vilskettä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiiii :) Eikä, ohhoh, meinaatteko ottaa Cocolta teille pennun sitten?! Tai kaikki :D

   Poista
  2. No siis ei :D Yritän pysyä tässä kovana! Meillä on jo kaksi riiviötä, niiden pitäisi riittää. Ja se olisi vielä riskialtista, sillä kaikilla on vähän niin kuin allergiaoireita suomalaisia koiria kohtaan (ei thoria ja cocoa) ja sitten cooce tekee pennut suomalaisen puudelin kanssa :D Eli se voi olla, että ne allergisois aivan eri tavalla. Mutta saa nähä... ;D

   Poista
  3. Haha voi ei aika mahdoton tilanne.. Itse varmaan ottaisin kaikki pennut jos meidän koira pentuja saisi (tai siittäisi poikana) :D Ne on vaan niin mahdottoman söpöjä pienenä ja onhan se suloinen ajatus, että niissä on samaa geeniperimää. Toisaalta kyllä kolmas koira vaatii jo sitten omat juttunsa ja lenkityskin on erilaista, että en osaisi jotenkin ihan niin montaa kuvitella. Mutta katotaan vaan muutaman vuoden päästä mitä käy ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)