9. lokakuuta 2013

Työuutisia!


Hellurei!

Täällä taas tekniikkanero heittelee kehiin ei niin laadukkaita ja vieläpä erikokoisia kuvia, mutta ei anneta sen häiritä. Kuvat eivät nimittäin tällä kertaa ole pääasiassa vaan halusin tulla kertomaan hyviä uutisia, sain nimittäin oman alan töitä!! :)) Parin viikon kestävä jännitys on nyt takana ja kävi niin hyvä tuuri, että sain kovasti haaveilemani työtehtävän. Olen kyllä niin tyytyväinen ja iloinen, että pääsin haluamaani yritykseen töihin! Työ vaikuttaa huippukivalta, mielenkiintoiselta sekä uskon, että tulen oppimaan todella paljon.


Lähdin tänään ensimmäistä kertaa aikoihin kumisaappaissa liikkeelle. Päivä valkeni niin sateisena ettei rajaa, joten päättelin tämän olevan hyvä peliveto ja kylläpä olin tyytyväinen koko päivän tästä valinnasta sillä ei tarvinnut kärsiä märistä jaloista. Usein käy niin, että kun sitten iltapäivä koittaa ja maa kuivaa niin rupeaa hävettämään se kumppareissa tallustelu, mutta tänään melkeinpä onneksi satoi illalla taas. :D Kenkävalinta oli siis oikein oiva ja väritys sopi vielä laukkuunkin, eikös?


Käväisin aamulla Hullareilla matkalla kouluun ja löysin muutaman ihanan vaatteen syksyyn. Mukaan tarttui viininpunainen poolokauluksinen neulepaita, harmaan farkkulegginssit (yllättävän hienot!) sekä kaksinkappailen aivan ihanan näköisiä mekkoja viininpunaisena sekä tummansinisenä. Olin nämä mekot jo bongannut Hullut Päivät -lehtisestä, mutta ne olivat tuhat kertaa paremmat päällä. Kun pituus on näinkin paljon, on ongelmana lähes aina mekkojen ja tunikoiden lyhyys eli kaikki ylettyvät vain vähän takaliston alle. Nämä mekot taas ulottuivat vähän polven yläpuolelle eli ihan täydellisiä ovat ja sopivat hyvin uuteen työpaikkaan, hih! Kun ne ostin, niin en vielä tietänyt tästä hyvästä uutisesta..:)

Huomenna yritän mennä aamusalille jo kukonlaulun (kahdeksan) aikaan ja siitä sitten luennolle. Toivottakaa onnea, että selviän niinkin aamusta punttailemaan!

2 kommenttia:

  1. Kuule kyllä se kukko laulaa jo paljon aiemmin ;) Mut edelleen huippujuttu tuo duuni, Glückwunsch vielä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saatoin sanoa sen sun kiusakseks! Heh.. Kiitos, eikö ookkin mahtavaa!!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)