31. lokakuuta 2013

Torstain kuulumisia


Heipsan!

Tulin vain kuulumisia lyhyesti kirjoittelemaan! :) Hauvoilla menee hyvin ja niin meillä muillakin. Päivä on kulunut ensin luennolla, sitten ryhmätyön parissa (joka ei tällä kertaa hirveästi edennyt :D) ja lopulta vielä kotona opiskelulla. Aamulla oli aivan upea sää ja harmitti superisti lähteä sisälle nököttämään!! Harkitsin vakavasti jättäväni luennon väliin, mutta koska sitä oli tänään ensimmäistä kertaa, en missään nimessä viitsinyt toteuttaa sitä. Oli vaan niin upean aurinkoista ja ilma oli kirpeä, mutta lämmin. Saisiko samaa huomisellekin?! :)


Huomenna on pitkästä aikaa arkivapaa, jonka olen kyllä siis pyhittänyt yhden esseen viimeistelyyn ja jos aikaa jää niin muiden jatkamiseen. On vaan niin ihana ajatus, ettei tarvitse lähteä varsinaisesti mihinkään vaan voin lampsia kotivaatteissa koko päivän ja ahertaa täältä käsin. Yleisesti tykkään kyllä lähteä pois kotoa työskentelmään sillä usein saan näin paremmin aikaiseksi, mutta välillä on ihana nauttia tällaisistakin mahdollisuuksista. Tulevaisuudessa perjantaisin tulen tekemään hyvin usein täyden työpäivän, mutta tällä viikolla siihen ei ollut tarvetta, joten pystyn pyhittämään sen muuhun käyttöön. :) Aion ainakin ulkoilla, joten tämänpäivän säätä toivotaan lisää!


Fasu oli tänään ensimmäistä kertaa hetken yksin kotona ja pieni jäi ruikuttamaan makkarin oven taakse. Päätin käyttää Rockyn ihan vain yksinään pikaisella happihyppellä sillä tiesin naapurintytön vievän sen muutaman tunnin päästä ulos pidemmälle kävelylle. Oli aika vaikeaa vaan lähteä pienen uikuttaessa, mutta tästä sen harjoittelun on lähdettävä. Äsken Fasu hieman vinkui Rockyn lähtiessä yksin lenkille, mutta viiden minuutin päästä se nukahti. Ikävä on siis kova, heh :D Onneksi toi vinkuintiaani unohtaa kaiken noin viidessä sekunnissa, mutta jo nyt huomaa että se on ihan liimaantunut Rockyyn. 

Kohta onkin lähtö Krav Magailemaan pitkästä aikaa ja odotan niin paljon, että saan kropan liikkeelle. Muutama päivää ollut niin nuutunut olo ja jotenkin lihaksia on kolottanut urheilemattomuus ja venyttelemättömyys. Nyt kuitenkin olo on normaali ja terve, joten treenit lähtee taas kevyesti käyntiin! So excited :)

Jeppedistä, ihanat torstai-illat sinne teille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)