19. lokakuuta 2013

Täydellinen lauantain aloitus


Heipparallaa!

Oi ihanaa se on viikonloppua taas! :) Vitsi kuinka nopeasti viikot hurisevat ja tuntuu välillä ihan, että maanantaista hypättäisiin suoraan perjantaihin. Viikonloppujen merkitys on jotenkin nyt ihan korostunut, kun käyn töissä ja koulussa vain arkipäivinä ja pyrin hoitamaan pakolliset hommat viikon aikana. Näin pystyn ainakin edes toisena viikonlopun päivänä ottamaan lungisti, urheilemaan ja tekemään mitä huvittaa. Se on kivaa!Starttasin tämän aamun kymmeneltä serkun kanssa Soukassa ja lähdettiin kävelemään Hanikkaan päin. Oltiin tunnin verran kävelemässä ja juoksemassa metsässä ja teillä kahden koiran kanssa ja kylläpä oli virkistävää. Koirat olivat aivan innoissaan luonnollisesti ja Rockykin sai olla melko paljon vapaana. Pieni tottelee aina aika hyvin silloin jos on toinen koira mukana, joten uskallan päästää sen karkailija-apinan vapaaksi. Kuitenkin aina kun lähestytään tietä, tai nään vilauksen toisista koirista, laitan Rockyn kiinni. Tänään tosin se ei edes reagoinut muihin lenkkeilijöihin vaan antoi heidän rauhassa mennä matkaansa ja keskittyi itse maan tuoksutteluun ja hurjiin juoksuspurtteihin. Koiran ilo välittyi omistajaansa ja molemmilla oli hyvä mieli. :)


Nyt jo toisena viikonloppuna putkeen ollaan saman serkun kanssa aloitettu aamu yhteisellä reippailulla ja pakko sanoa, ettei voisi aamu paljon paremmin alkaa. Toki joskus on ihana vain nukkua myöhään ja heräillä hitaasti, mutta melkeinpä aina saa paremman olon kehoon kun lähtee aamusta liikkeelle ja saa raikasta ilmaa keuhkoihinsa. Tänäänkin aloitettiin vasta kymmeneltä, joten olin ehtinyt yhdeksän tuntia nukkua alle. Olin melko väsynyt herätessäni, mutta onneksi piristyn aika nopeasti ja aloin innolla odottamaan tulevaa. Join kahvit, söin kevyen aamupalan ja sitten menoksi!


Tällä hetkellä istuskelen olohuoneessa juoden kahvia ja syöden aamupalaa. Olo on raukea suihkun jälkeen ja mieli virkeä päivän suunnitteluun. En vielä tiedä mitä sitä tekisi, mutta mahdollisesti voitaisiin piipahtaa äidin luona ja illalla katsoa vaikka leffaa. Pitänee keskustella tuon toisen osapuolen kanssa, kun tänään pitkästä aikaa on yhteinen vapaapäivä.Aamupalani (toinen niistä ;) muodostui tänään soijamaitoon tehdystä puurosta, raejuustosta, omenanpaloista, mehukeitosta ja ripauksesta kanelia. Oli muuten hyvää!! Ja kahvia piti tietysti heti keittää lisää ja kunnolla. Mutta ehkä olisi hyvä aika nyt lopettaa höpinät ja hetkeksi lueskella muidenkin blogeja ja tosiaan suunnitella päivän ohjelmaa.

Mitäs teillä on tiedossa tänä viikonloppuna? Otettako rennosti vai onko tiedossa juhlintaa? :) Ja hei jos tulee mieleen jotain postausehdotuksia niin saa heitellä kehiin!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mäkin olin tänään pilateksessa :) Aion illalla ilmottautua niille joulumarkkinoille muuten, toivottavasti ei sua nyt haittaa jos siellä vaik oltais muutama tunti, ehkä. I'll keep you posted, kivaa viikonloppua sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, ahkera tyttö! Mennään todellakin joulumarkkinoille puuhasteleman, mä ainakin olisin innoissani. No problems :) Ps. Suomessa on satanut jo lunta jossain päin, mutta ei vielä meillä päin.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)