20. lokakuuta 2013

Sunnuntain koiranpentukuulumisia!


Tarkoituksenani oli tänään alunperin julkaista lempiarkimeikkejäni koskeva postaus, mutta nyt en malta olla kertomatta tämän päivän kuulumisia! :) Kaikki alkaa siis eilisestä, jolloin eksyin taas kerran katselemaan koiranpentuja ja miettimään josko meille jossain vaiheessa löytyisi se sopiva tapaus. Ruskeaa kleinspitziä kun tuntuu olevan niin harvassa ja vielä harvemmassa meille sopivaan aikaan syntyvät pentu. Puoli vuotta ollaan suunnilleen katseltu niitä enemmän tai vähemmän aktiivisesti, löytämättä kuitenkaan sopivaa.
Eilen siis eksyin erään kennelin sivuille ja satuin sitten katsomaan heidän mittelspitzien tarjontaa. Nehän ovat siis astetta isompi koko Rockyn rodusta, mutta käytännössä monilla on jopa sama säkä kuin meidän isokokoisella Rocky-kleinspitzilla. No, löysin siis sieltä kennelin sivuilta syyskuussa syntyneen vapaan ruskean urospennun! <3 En voinut vastustaa ajatusta vaan soitin samantien kasvattajalle ja sain sovittua treffit nyt sunnuntaiksi.Tänään aamulla kasvattaja soitti juuri kun oltiin lähdössä autolle, että heillä on yksi narttu juuri synnyttämässä, joten voisimmeko tulla tänään vasta myöhemmin. Ihana uutinen vaikka kyllä harmitti tämä viivästys.. Onneksi käytiin sitten ihanalla aamiaisella Café Tin Tin Tangossa, joka auttoi allekirjoittanutta hetkeksi keskittymään muuhun ja odottamaan rauhassa iltapäivää. Nyt sain äsken juuri viimeisteltyä yhden koulutehtävän ja suihkaisen tästä pihalle Rockyn kanssa. Tunnin sisään me lähdetään katsomaan nimittäin sitä pentua!!


Tässä on toki vielä muttia matkassa, enkä halua innostua liikaa (yeah right), mutta JOS kaikki menisi hyvin niin meille tulisi pentu jo ensi viikolla! :D Pentu on siis luovutusikäinen ensi viikon keskiviikkona, mutta luulen, että meidän aikatauluille olisi paras hakea se vasta viikonlopuksi. En halua kuitenkaan tähän ajatukseen takertua vielä liikaa vaan ensin keskittyä tärkeisiin asioihin ja katsoa missä oloissa ne pennut ja muut koirat asuvat, miten pentuja on sosiaalistettu ym. ja onko mitteli meille oikeasti yhtä sopiva kuin kleinit. Tästä ollaankin muutaman kaverin kanssa käyty keskustelua ja sen tiimoilta aion olla tarkkana, että otetaan tuleva pentu hyvältä kasvattajalta, joka pitää huolta koiristaan. :)

Mutta, toivottakaa onnea ja auttakaa tätä neitiä pysymään rauhallisena. Jotain hengitysharjoituksia voisin harjoitella vaikka matkalla, iiiiiiik! <3

Ps. Päivän kuvaus oli oikeastaan Rockyn järjestämä juttu. Istahdin sohvalle näpyttelemään koulujuttuja kun Rocky hyppäsi suoraan syliin. Meidän "sylissä on liian kuuma" -koira käpertyi erittäin tyytyväisenä syliini eikä osoittanut aikoihin merkkejä poistumisesta. Ehkäpä Rocky aavisti asemansa olevan pian uhattu mahdollisen pienen tirriäisen saapuessa, hmm..

4 kommenttia:

 1. Heh, mainio toi eka kuva kun Rockykin katsoo suoraan kohti. Vähän jännää sen pennun kanssa, kerro sit heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vika kuva vai? Huh se pentu oli niin liikkis..<3 Se jäi katsomaan meitä kun lähdettiin :')

   Poista
 2. Wau! Miten kävi?!? Näin ne elämänkäänteet tulee nopeaan :)

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän tulee meille! <3 Huomenna tosin vasta ilmoitetaan kasvattajalle, joten otettiin ilta harkintaan. Lopulta todettiin, että hauva on meille just eikä melkein sopiva ja kasvattaja vaikuttaa myös ihan hyvältä meidän tarpeisiin. Nyt sitten saa säätää hetken aikataulujen kanssa, mutta kyllä me selvitään, huh. :) Jeeee!!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)