2. lokakuuta 2013

Rasiallinen iloa ja yllätystä


Miten sinä olet ilahduttanut lähiaikoina muita? :) Itse koin aidon ilahtumisen muutama viikko sitten luennolla kun erehdyin vastaamaan luennoitsijan esittämään kysymykseen. Kyseessä ei ollut tosiaan mikään pieni ryhmätunti vaan väkeä oli reilut viisisataa ja istuin vielä kaiken lisäksi melko takarivissä. Jostain hullusta syystä, vastasin opettajan kysymykseen ja luento jatkui eteenpäin.

Luennolla vertailtiin hintoja ja merkityksiä ja yksi vertailtavista tuotteista oli erikoissuklaa kaunissa rusettirasiassa ja toinen minttusuklaa läpinäkyvässä Minigrip-pussukassa.Tunnin lopussa professori sitten heitti ilmoille kuka meistä oli vastannut ensimmäiseen kysymykseen.. Hieman hämmentyneenä nostin käteni ilmaan ja hän kiipesi koko auditorion ylimmille riveille ja kiikutti tämän suklaarasian allekirjoittaneelle.

Se hetki oli aivan huikea ja olin niin iloinen ja yllättänyt ettei tosikaan. Koska jaettu ilo on moninkertainen, tarjosin suklaita ensin vierustovereille ja kotona jaoin vielä muutamat Miikan kanssa. Tällaisia yllätyksiä sattuu harvoin, mutta kylläpä se ilahdutti päivää! :)

Onko teille sattunut tämmöisiä yllätyksiä enemmänkin? Olisi hauska kuulla kokemuksia!

4 kommenttia:

 1. Mahtava ylläri! Mihin kysymykseen sä siis vastasit? Saiko joku toinen sen minttusuklaan, mitäs merkityksiä niillä suklailla oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti siellä mietitään jo minttusuklaiden jakoa :D Ne heiteltiin eturiviin kun olivat konvehtipapereissa. Siinä oli lähinnä kyse arvoista mitä annetaan asioille ja esim. suklaata hienossa rasiassa arvostetaan enemmän ja viedään lahjaksi kun jos sama suklaa on pussissa. Ja siis vastasin niinkin simppeliin kysymykseen kuin että mitä jäi mieleen viime luennolta. :)

   Poista
  2. Hyvä siis että oli jotain jäänytkin mieleen ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)