14. lokakuuta 2013

Puolet viisaudesta jäljellä


Kuten otsikkokin ehkä paljastaa, elellään täällä tänään yläviisaudenhampaiden poiston jälkeisissä tunnelmissa. Olin heti aamusta aikaisin hampilekurin paikkeilla ja päästiin lähtemään jo yhdeksän aikaan kotiin naama pullapitkon suuhun tunkeneena. Poisto meni älyttömän hyvin ja kivuttomasti ja olin ihan yllättynyt. Tuntuu oudolta, että elämäni kivuliaimmat hammaslääkärikäynnit liittyy reikien tutkimiseen ja poraamiseen, mutta juurihoidosta ja viisurileikkauksesta näköjään tulee selvittyä melko ehjin nahoin.
Tämä päivä menee siis ihan lepäillessä varmuuden vuoksi, jotta haavakohdat paranisivat mahdollisimman hyvin ja nopeasti ja että pääsisin arkeen heti huomenna kiinni. Päivä alkaakin aamusta heti uuden työpaikan perehdytyksellä, joten toivon kovasti ettei olo tästä heikkene. Olisi kiva olla muiden mukana perehdytyksessä ilman ikävää jomotusta tai edes ylipäätään päästä sinne. Uuden työn lisäksi alkaa tässä hiljalleen kasaantua kouluhommia, joten seuraavat viikot eivät tule olemaan syksyn kevyimpiä, mutta eiköhän kaikesta kuitenkin selviä kun aikatauluttaa oikein ja pitää huolta liikunnasta, että jaksaa. :)
Viime viikko meni hyvin liikuntojen osalta, joten toivon, että tämäkin seuraisi edellistä. En tiedä vaikuttaako viisurileikkaus urheiluihin vai saako mennä heti kun haluaa (kunhan ei ensimmäisenä päivänä) treenailemaan? Ajattelin katsella vähän olon mukaan, mutta huomenna olisi kuitenkin treenit illalla. Jos tuntuu ettei ihan sinne uskalla painimaan mennä niin ehkä voisin käydä sitten kevyellä lenkillä, joka olisi rauhallisempi vaihtoehto Magan tilalle.

Toivottavasti voin olla hyvä esimerkki muille siinä, ettei ainakaan yläviisaudenhampaiden leikkaus ole aina ihan kammottava operaatio ja että siitä voisi parantua melko nopeasti. Toki tässä on vielä prosessi kesken, mutta toistaiseksi näyttää hyvältä enkä usko että tässä kovin paha käänne pahempaan voisi tulla. Katsellaan miten käy ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)