7. lokakuuta 2013

Maanantain mietteitä


Hellouu!

Se on maanantaita taasen, ihan on ollut sekainen fiilis siitä kun päivä on kulunut epätavallisissa merkeissä. Olin tänään työhaastattelussa ja koululla tekemässä ryhmätyötä ja koko ajan ihan pihalla missä päivässä mennään. Onneksi en haastattelussa ollut kuitenkaan ihan pihalla kaikesta vaan se meni hyvin ainakin mielestäni ja siitä jäi hyvä fiilis. Nyt vaan odotellaan ja katsellaan mihin se riittää, toivottavasti töihin asti!!


Tänään on ollut siitä myös erilainen päivä, että siirryttiin juuri hetki sitten takaisin omaan kotiin pitkästä aikaa asumaan. Täällä pitäisi pahin julkisivun purkuvaihe makuuhuoneen kohdalla olla ohi ja toivottavasti pystyisi taas asumaankin. Huomenna aamullahan sen sitten näkee missä vaiheessa remonttia mennään, mutta pidetään sormet ristissä ettei ala pora ulvomaan klo 07.00. Miellyttävämpiäkin tapoja on herätä voin kertoa.

Tämä viikko meneekin kouluhommissa aikalailla ja muutamia ystäviä nähdessä, ei siis mitään kovin erityistä tiedossa. Toisaalta tykkään paljon perusarjestakin enkä kaipaa mitään niin erikoista. :) Kunhan kerkeää levätä, urheilla ja syödä hyvin niin jaksaa taas painaa koulussa ja pian taas toivottavasti töissäkin. Vähän hassua olla omassa kotona taas (ilman mamaa, nyyh), mutta kyllä tähänkin taas tottuu. Meistä on tullut kunnon reppureissailijoita vallan, kun koko ajan luuhataan jossain nurkissa. Sitä ne remontit teettää, argh!

Mutta nyt otan loppuillan ihan rennosti ja valmistaudun huomiseen päivään. Meinataan käydä aamusta heti salilla ja siitä sitten lähden lounaan kautta koululle luennolla ja harkkatunnille, kivaa perusarkea siis!


2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)