21. lokakuuta 2013

Lempiarkikosmetiikkaani


Ajattelin pitkästä aikaa puhua hieman kosmetiikasta ja esitellä omia tämän hetken lempituotteitani, mitä kaikkia käytän lähes päivittäin. En ole mitenkään erikoisen merkkiuskollinen, mutta joitain hyviä tuotteita tulee ostettua kerta toisensa jälkeen. Näistä itse asiassa kaikki on ostettu tai saatu ensimmäistä kertaa niin ettei aiempaa kokemusta ole ollut, mutta ehkäpä juuri siksi ne ovat yllätyksekseni olleet niinkin hyviä.Kasvojen pesuun käytän tällä hetkellä kasvomaidon sijaan siskolta saamaa Lumenen Raikastavaa Puhdistusvoidetta, joka on ihanan tuoksuinen. Se on ehkä aavistuksen liian vahvaa ainakin pian talven myötä kuivenevalle iholle, mutta nyt kesä/syksyakselilla se on ollut oikein sopivaa. Talveksi varmaan siirryn takaisin kasvomaitoon, mutta tämän plussa on se, että saa vauvaöljyt silmistä pois ainakin melkein. Siirryin siskon suosituksesta (ja halvemman hinnan takia) vauvaöljyn käyttöön Lumenen Silmämeikin Puhdistajan sijaan, mutta joudun ehkäpä siirtymään takaisin sillä se öljy jää niin ikävästi silmiin, että niitä kirvelee illan myötä.

Kuvassa ei nyt näy vahingossa Nivean perusrasvaa, mutta se on aina ollut yksi lemppareista! Uudemmista tuotteista korkealle sijalle pääsee Lumenen Heleyttävä Kevytvoide, jota käytän aina aamuisin meikin alla. Se on sopivan kevyttä ja imeytyy nopeasti, joten siinä mielessä sopii Nivean perusrasvaa asteen verran paremmin aamukäyttöön.

Meikkipohjan teen tällä hetkellä Maybellinen Magique BB Creamilla ja päälle laitan silauksen Lumenen Cristal Radience Primeria, joka antaa hehkua kasvoille. Tosi hyvä kaksikko, jota tulee käytettyä lähes päivittäin. CC- voidetta en olekaan vielä edes kokeillut, mutta se on seuraavaksi harkintalistalla sillä uskoisin sen peittävän hieman punertavia kasvojani vielä paremmin kuin BB-voide.Välillä kun en jaksa laittaa nestemäistä pohjaa, sutaisen nopeasti joskus lahjaksi saamaa Maybellinen Pure Stay-puuteria, joka yllätti täyden teolla ensimmäisellä käyttökerralla! Tätä voisi verrata Diorin meikkipuuteriin sillä lienee ainakin lähes yhtä hyvä ja kestävä. Ainoana miinuksena on sen sävy, joka saisi olla vähän tummempi itselle, mutta senhän pystyykin sitten valitsemaan, jos joskus ostan uuden. Isa Doran luomiväripaletti on päässyt myös jokapäiväiseen käyttöön ja olenkin ollut siihen hyvin tyytyväinen. :)


Poskipunana toimii Saksasta ostama bareMinerals, jonka lempeästä sävystä (The Confession) tykkään kovin. Miinuksena sen hienoinen leviäminen rasiaan, niin, että kun sen avaa, näyttää rasia aina  likaiselta. Havuvesiä omistan monia, mutta niistä tällä hetkellä on eniten käytössä Flora by Gucci, joka taitaa olla ensimmäinen itse hankkimani hajuvesi. Se tuoksuu melko makealle ja on omaan makuuni niin vahvaa, että laitan vain yhden suihkauksen, joka on oikein sopiva.
Semmoisia kosmetiikkatuotteitani löytyy tämän hetken top-listaltani! Toki niitä on lisääkin, kosmetiikkahirmu kun olen, mutta nämä pystyin suht helposti valitsemaan ;) Olen kyllä tyytyväinen tämän hetken kosmetiikkaani eikä valikoimasta sinänsä puutu hirveästi muuta kuin uusi hyvä aurinkopuuteri. Edellisestä alkaa aika jättää, joten pitäisi alkaa etsiä seuraavaa, ehdotuksia? Ajattelin ostaa irtohelmien sijaan seuraavaksi ihan kivipuuterin muodossa olevaa aurinkopuuteria. Lisää kaappiin saisi eksyä myös hyvää ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa, joten niitä taidan katsella kuukauden päästä koittavalla Saksan reissullani!

Löytyykö teiltä samoja tuotteita? :)

Ps. Lisää koirajuttuja tulossa illalla tai viimeistään huomenna!2 kommenttia:

  1. Jep, helposti vois vaihtaa muutamat luonnonkosmetiikkaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katellaan niitä sitten kun tulen! Onhan niillä bareMineralseilla ainakin niitä meikkipohjia, mutta pitää harkita uskaltaako vaihtaa ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)