15. lokakuuta 2013

Kuulumisia ja tammenterhoja


Tiistaitervehdys!

Tämän päivän ruokailut ovat sujuneet jo hieman paremmin vaikka joudunkin ruokaa pureskelemaan enimmäkseen etuhampailla. Voin kertoa, että saattoi hieman hävettää syödä yksin koulun ruokalassa, kun suu ei aukea kunnolla ja pureskelu on naurettavan hidasta. :D Helpointa on syödä pehmeää ruokaa pureksimatta. Hampaita ei itsessään vieläkään särje, mutta tänään riesana on ollut puoliltapäivin alkanut kova päänjomotus, jota Buranakaan ei saa hiljaiseksi. Näin ollen jouduinkin tulemaan kotiin hieman aiemmin ja yrittää ottaa rennosti. Muutamia koulujuttuja on pakko katsastaa koneella, mutta mitään listaa hommista en tälle illalle aio laittaa. Lepo on nyt ensisijalla, jotta selviän taas huomisesta luennosta sekä töistä.Tultiin äidille taas yökyläilemään ja muistin juuri, että jääkaapissa pitäisi olla kauraomenapaistosta jäljellä, nam! Se on niin hyvää ja aika helppoa syödäkin, joten luulen etsiytyväni sen pariin hieman myöhemmin ;) Ah en malta odottaa, että pääsen taas syömään normaalisti ja maistamaan tarkemmin sen mitä suuhun laittaa. Ruoka on yksi parhaista jutuista mitä tiedän ja piristääkin päiviäni jatkuvasti. Hyvä ruoka auttaa jaksamaan ja säännöllinen ruokailu auttaa verensokerin pysymään tasaisena ja pitämään hyvän fiiliksen.Keräilin yhtenä päivänä pihalta tammenterhoja, eikö ne olekin söpöjä?! Ajattelin viedä niitä kotiin ja laittaa kynttilöiden kanssa koristeeksi, se voisi näyttää kivalta. Meidän remppakin on edistynyt jo piirun verran ja eilen saatiin uudet olohuoneen ja parvekkeenlasit! Ne näyttää hienoilta ja nyt ainakin huomaa oikeasti jotain edistystä ihan sisältäkin päin. Toivon kovasti, että jouluna pääsemme istuskelemaan jo parvekkeelle ja nauttimaan teestä vilttien alla. <3 Jos se ei vielä valmistukaan siihen mennessä, niin sitten heti alkuvuodesta kuitenkin, kyllä se talvi kuitenkin kauan kestää!


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia :) Uusi lukija ilmoittautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! Pitää käydä tutustumassa sunkin blogiisi! :)

   Poista
 2. Otan susta oppia ton toipumisen kans, mulla edessä ens kuussa. Ja ens kuussahan sä tuut jo tännekin, jee :) Hyvännäkösiä omppuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä, että sait ajan! Mitkä viisurit sulta otetaan? Toivottavasti ei samaan aikaan kun oon siellä :D Tosin tänään oon selvinnyt toistaiseksi vaan yhdellä varuiksi otetulla Buranalla, joten nopea toipuminen ollut. Odotan jo kovasti reissua!!

   Poista
  2. Alhaalta, tosin kai yksitellen. Eikä siihen aikaan ku oot täällä, no worries :)

   Poista
  3. Yksitellen, oho! Ottaisi nyt edes kaksi kerralla niin ei tartte usein käydä ja kärsiä.. Vaikka eiköhän se sullakin ihan hyvin mene, kunhan ei juuret seikkaile pitkin suuta :D

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)