25. lokakuuta 2013

Kännykkäotoksia ja pennun odottelua


Kaivelin pitkästä aikaa muutamat kännykkäräpsyt, jotka voin jakaa täälläkin. Laatu ei päätä huimaa taaskaan, mutta ehkä sitten joskus uuden kännykän kanssa. :) Muuten Samsung on pelittänyt oikein hyvin, mutta hyviä kuvia saa vaan erittäin kirkkaassa luonnonvalossa.

Anyhow, ostin allaolevassa kuvassa näkyvät saappaat tänään! Saappaat ovat pitkään olleet ostoslistallani, mutta lähinnä sillä ajatuksella, että "kun sitten joskus löytyisi". Ajattelin, että siinä kestäisi ikuisuuden löytää sopivat, joten en ole vielä niitä aktiivisesti etsinytkään. Nämä yksilöt pomppasivat silmiini kävellessäni Clarksin kenkäkaupan ohi Kampissa ja kokeiltuani huomasin ne erittäin hyviksi myös jalkaan. Kuitenkin vasemman jalan jalkapöydän päältä ne tuntuivat hieman kireältä (sen ollessa hieman isompi jalkani), joten päätin laittaa popot varaukseen ja käydä uudelleen vielä iltapäivällä kokeilemassa. Noh, nyt ne ovat täällä kotona :D Kalliiksi tuli, mutta pitäisi kestää monta vuotta käyttökelpoisina.Muutama viikonloppu sitten oltiin ystävien kanssa viettämässä laatuaikaa Dylan Milkin brunssilla. Ja nam mitkä valikoimat! Siellä oli vaikka mitä kylmää ja lämmintä herkkua ja aika erikoisia salaattisekoitelmia ynnä muita herkkuja. Tässä näkyy vasta ensimmäinen tarjotin ja vaikka en siinä hetkessä itseäni ihan täyteen ahtanut, söin ensimmäisen kerran tämän jälkeen kuitenkin vasta iltakahdeksalta..

Tämä viikko on mennyt ihan naurettavan kiireisissä merkeissä ja hermot ovat olleet melko kireällä. Tänään on ollut kuitenkin jo paljon parempi fiilis, sillä hommat rullasi ja saatiin tehtävää eteenpäin. Päivällä syötiin kaverilla raportin raapustamisen ohessa herkkusalaattia, johon laitettiin perusaineksien lisäksi halloumia ja katkarapua pestossa. Oli superhyvää! Sitä teen varmasti uudestaan joku päivä.

Nyt illalla olen ensimmäistä kertaa tällä viikolla voinut levähtää muutaman tunnin ja ollaankin Rockyn kanssa hengailtu kotosalla. Herkuttelin juuri viikolla saamani suklaan ja siiderin ja hiljalleen alan tosiaan odottelemaan huomista sillä.....

....PIKKUPENTUMME SAAPUU KOTIIN!! <3 Aamupäivästä koukataan eläinkaupan kautta pesä kainaloon ja haetaan hauveli uuteen kotiinsa meille. En voi vieläkään uskoa, että pikkurontti saapuu, mutta eiköhän sen viimeistään huomenna illalla sitten käsitä.

Rauhaa ja rakkautta perjantai-iltaan!

2 kommenttia:

  1. Saappaat on ilmeisesti ihan nahkaakin? Hyvähyvä, kestänevät sit kans.. Taitaa teillä nyt olla aikamoista huisketta siellä, terkkuja karvapalloille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ihan aitoa nahkaa kun halusin semmoset, jotka sitten hyvällä hoidolla kestää vuosia. Vaikutti ainakin tosi hyvälaatuisilta vaikka vielä en ole kerennyt käyttää enkä viittikään niin kauan kun satelee. Täällä on aika hulinaa nyt joo vaikka itse asiassa tällä hetkellä molemmat nukkuu. :) Pieni eläintarha sanoisin!!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)