5. lokakuuta 2013

Fine dining on Friday


Moikka!

Olenpas kirjoitellut vähän viime aikoina, tai ainakin tuntuu siltä, mutta se johtunee koulukiireistä ja varmaan ihan laiskuudestakin osittain sillä tulee aina tehtyä vain kaikkea muuta. Olen myös huomannut, että nyt syksyn aikana kuvailu on merkittävästi vähentynyt sillä koulupäivät menevät ilman kameraa ja illemasta kun olisi kiva kuvailla, on jo pimeää. Meidän asunto kun on myös pressuissa, niin täälläkään ei ole motivaatiota kuvailla nimeksikään, joten ehkäpä siksikin on yleisesti kuvaus jäänyt enemmän taka-alalle ja samalla myös kirjoittelu. Nyt yritän kuitenkin tsempata ja kuvailla enemmän, koska tykkään kehittyä siinä koko ajan ja on mukava kirjoitella tänne kuulumisia ja muita juttuja. :) Toivottavasti seurailette vaikka mennäänkin välillä hitaampaa tahtia!

Nautittiin eilen fine dining -illallista äidin luona vähän pidemmän kaavan kautta sillä oltiin sovittu kaikille kolmelle oma tehtävänsä, alku-, pää- tai jälkiruoka, jotka jokainen sai itse suunnitella haluamansa mukaan. Alkuruokana oli äidin tekemää katkarapumajoneesi-avokaadoa, pääruoaksi Miikalta uunijuureksia ja kanaa ja jälkiruokana pikkupossun tekemää suklaamoussea. Miltäs kuulostaa?

Oli mukava ilta ja syötiin rauhassa juoden samalla hieman viiniä ja lopuksi tietysti jälkkärikahviakin. Suklaamousse meinasi epäonnistua jo tekovaiheessa, mutta maultaan siitä tulikin todella hyvää ja jäi vielä pienet maistiaiset seuraavalle päivälle! Lopulta nukahdin sohvalle muiden jatkaessa juttua ja oli aika työlästä saada itsensä vielä raahattua yläkertaan nukkumaan..:D Tänään otankin sitten aika rauhallisesti vapaapäiväillen sillä huomiselle on kaikenlaista ohjelmaa. Kyllä huomaa kun nukkuu myöhään, että päiväkin vaan viilettää ohi!
                                                         Ihanaa lauantaita sinnekin! :)


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa että teidän fine dining päättyi spiruliinaan :D Ei mutta kiva idis ja maukasta taisi olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin voi ei se liittyi jo sunnuntainaamun smoothieen! :P Hyvää oli kaikki joo, nam!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)