4. syyskuuta 2013

Wuf wuf!


Wuf wuf!

Eli terveiset Rocky-koiralta. ;) Pieni on lähipäivinä ollut maailman hellyyttävin unisine silmineen, mutta toisaalta myös ärsyttävä vahtiessaan rappuamme. Ei, se ei ole vaan meille varattu vaan kyllä, siellä saa kulkea muutkin ihan vapaasti..
Ropsutin on nyt muutaman viikon verran jyrsinyt ja nuollut jalkaansa ahkerasti ja olenkin luullut siinä olevan ruvennäköisen jutun tulleen siitä. Nyt tänään kyllästyin ihmettelemään ja soitin eläinlääkärille, jonne saimme ajan tälle päivälle. Päästään tarkistuttamaan koipi ja toivottavasti toteamaan ettei siinä ole mitään sen kummempaa. Luulisin, että joku salva auttaisi saamaan oudonnäköisen ja punoittavan ihon rauhoittumaan, mutta katsotaan.

Nyt kuitenkin ensin hieman kahvia ja Kaisan Cafesta ylijäänyttä pullaa (se oli valtava!!) ja sitten jaksaakin lähteä huristelemaan koiven tarkistukseen. Me ollaan Rockyn kanssa molemmat reippaita niin ei siinä sitten mitään erikoista voi olla, niin!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä mummom murulle ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Tsempit välitetty, raukka oli ihan paniikissa vaikka ei siellä mitään erityistä tehty. Sai salvaa ja nuolemisen estoainetta niin haavan pitäisi parantua. :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)