6. syyskuuta 2013

Viisi pientä prinsessaa


Perjantaita!

Kirjoitin ensin, että torstaita, olen näköjään päivissä ihan sekaisin.. Mutta joo, tänään onkin taas jo viikonlopun aika ja tiedossa on huikea kasa syntymäpäiväjuhlia, varsinkin pienten tyttöjen. <3 Tänään juhlistamme kahta serkuntyttöä sekä ystävääni ja sunnuntaina tiedossa olisi ystäväni kaksoistyttöjen 2-vuotisjuhla, kunnon juhlahumua siis pinkin väreissä!


Päästään tänään juhlistamaan serkun lapsia, 3v. ja 5v., yhteissynttäreiden muodossa, josta otan nokan kohti keskustaa ja ihanaa ystävääni, joka juhlii tänään 24- vuotispäiväänsä. Mennään kilistelemään kuohuvaa tai ehkäpä jopa ihan yökerhoon asti, suunnitelma on avoinna, mutta kyllä me jotain keksitään. ;) Onnea Laura vielä tätäkin kautta!
Toinen tämän illan pikkuprinsessoista saa Muumi- palapelin lahjakseen ja toista odottaa perhoskortti. Kortissa sitten kerrotaan enemmän, mutta kyseessä on lahjakortti hankkimaan kummityttöni toivomia Baby Born -nukenvaatteita, aika söpöä. Itse taisin toivoa lapsuudessa myös sitä Baby Bornia, mutta eihän sitä koskaan paketista löytynyt. Sama juttu kävi myös koiran kanssa! Kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä olen kyllä saanut ja olen hyvin kiitollinen kaikista muistamisista elämän varrella. :)
Ihana ilta tiedossa siis ensin sukulaisporukassa ja myöhemmin ystävien kera! Täytynee alkaa hiljalleen jo valmistautua iltapäivää varten aloittamalla vaikkapa Rockyn ulkoilutuksesta. Tai ehkä ihan parasta on aloittaa lounaan jälkeisellä kahvilla ja sitä kautta saada moottori päälle ja liikenteeseen.

Oikein ihanaa ja lämmintä viikonloppua teille! Onko muillakin kivoja suunnitelmia tai juhlia tiedossa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)