26. syyskuuta 2013

Syysvärejä ja urheiluhöpinää


Syksyisen tervehdys!

Moni muukin on varmasti  huomannut, että tuolla ulkona on jo tosi kylmä!! Siis huhheijaa mikä muutos on viikon sisään tapahtunut, ihan tämmöistä en ollut kyllä toivonut. Syksy on ihanaa aikaa kunhan nenä ei jäädy pystyyn koiralenkeillä ja ei tarvitse miettiä talvitakkeja. Palataankohan tässä vielä siihen lempeämpään syksyyn vai joko se oli siinä?


Syksyssä on ihanaa kauniit värit varsinkin koivuissa ja vaahteroissa sekä tietysti raikas ilma. Lenkkeily on nyt vähän flunssailun jälkeen jäänyt, mutta salilla olen kyllä käynyt sekä muissa treeneissä. Hei pitikin kirjoitella siitä uudesta harrastuksestani! Voin nyt mainita siis aloittaneeni Krav Maga -itsepuolustuskurssin, jossa käyn kahdesti viikossa. Siellä on ollut tosi mielenkiintoista ja kivaa, mutta voisinkin kertoa treeneistä hieman lisää toisessa postauksessa, jossa voisin muutenkin kertoa hieman liikunnoistani.

Urheilu on ollut jo vuosia niin osa arkea, että näköjään siitä unohtaa ihan tännekin kirjoitella. Ei tästä mitään treeniblogia ole tulossa, mutta itse ainakin tykkään lueskella muiden urheiluista ja saan hurjasti motivaatiota sitä kautta, joten olisihan se kiva pystyä sitä teillekin välittämään. Seuraavassa postauksessa voisinkin siis miettiä hieman urheilujuttuja ja kertoilla tavoistani teille, miltäs kuulostaa? :)

Nämä syksyiset kuvat otettiin viime viikonlopun Kouvolan reissullamme ollessamme Rockyn kanssa aamulenkillä. Silloin vasta olikin ihana ilma, aurinkoista, kirpeä ilma ja hyvä olo ulkoillessa. Hieman tosin oli unelias olo, joko väistyi hiljalleen lenkin edetessä. Sen jälkeen jaksoikin sitten jo lounastaa. :)

Kohta lähdenkin taas treenailemaan, mutta sitä ennen aion vielä aloittaa yhtä työhakemusta. Töitä ollaan siis etsimässä, toivottavasti pian löytyisi sopiva työ opiskelujen ohelle. Semmoista tänne, mukavaa illanjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia! Etenkin eka ja sit se vähän utuinen metsämaisema. Ja söpö Rocksuli ja uninen sinä :D Kuulinkin, että siellä on viilennyt. Aurinko saapuikin puolestaan tänne, en valita.. Eikä tässä silti ihan kesäkeleihin olla päästy, mut virkistävän valoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se metsäkuva on itse asiassa Miikan ottama, tykästyin siihen ja nappasin tänne sen. ;) Saatan näyttää tossa vähän heränneeltä, kröhöm, mutta syynä lienee ne yllättävät 11 tunnin unet mitkä vahingossa vetäistiin.. Luulen, että siellä on tällä hetkellä paljon lämpimämpää kuin täällä, mutta onneksi täälläkin on aurinko paistellut. Niin kauan kuin se paistaa niin on toivoa! :D Pimeys iltaisin alkaa jo hämmentämään, kasilta on usein ihan pimeää jo.

   Poista
  2. Melkeen tuplasti sen verran ku mitä mä nukun öisin (tosin toki ne päikkärini vedän, mut silti..) Noo mut nukkuminen on aina hyvästä :)

   Poista
  3. No, ei se osa omaakaan arkea ole vaan oli vain poikkeustapaus :) Ja nukkuminen on huippukivaa! Luulen kuitenkin, että nukun keskimäärin enemmän kuin sinä, sillä en ole niin hullu että menisin aamuyöstä töihin tai kouluun, haha!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)