20. syyskuuta 2013

Syksyisiä asukuvailuja


Kuvailtiin Miikan kanssa viime viikonloppuna ainakin omasta mielestäni kivoja kuvia Hanasaaren hotellin edustalla meren äärellä. Siellä oli hyvä fiilis ja toivottavasti se välittyy kuvistakin. Saatatte saada aimo annoksen nyt tämän neidin pärstää, mutta ehkä se ei haittaa..:)


Tämmöisessä asussa oltiin siis brunsseilemassa Sis.Delissä ja hyvin antoivat housut myötä, että sai masun täyteen. Paita lienee siskon vanha, mutta hyvä että pääsee välillä käyttöönkin. Se oli niin lämmin koko ajan, että piti ihan tarkistaa mitä paita pitää sisällään ja angorahan siellä oli. Kätevän ohut, mutta lämmin paita!

Syksy. Raikas ilma. Haaveilu. Pimentyvät illat. Joulun odotus. Kynttilät. Ulkoilu. Rakkaus.


                           Oikein ihanaa perjantaipäivää kaikille ja mukavaa viikonlopun alkua! 

6 kommenttia:

 1. Paita on kyllä lämmin, mut sehän on vaan hyvä. Nyt aloin pohtia, miksi tuosta ees luovuin :D Viikonloppuja sinnekin, kivoja sellaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä tämä nimimerkin vaihtelu on? :D No, jos kovasti haluat niin voin siitä luopuakin takaisin ja tuoda mukana Saksaan? Ei se kuitenkaan niin paljon käyttöä ole jostain syystä saanut vaikka mukava onkin. Kiitos kiitos! :)

   Poista
  2. No ei kiitos tartte, luulen, et se ei enää istunutkaan mulle kovin hyvin. Käytät sitä nyt vaan ;)

   Poista
  3. Ookei :) Varmaan siinä joku ongelma oli kun siitä luovuit..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti, tykkään itsekin kovasti! :) Vertailin niitä monessa paikkaa ja lopulta löysin Saksasta halvimmat siellä käydessäni. Hyvät on kävellä vaikka korkoa onkin, tosin piirun verran voisi sitä ottaa pois, jotta niillä jaksaisi arkena lönkytellä pidempään..

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)