22. syyskuuta 2013

Sumuinen viikonloppu Kouvolassa


Sunnuntai-iltaa!

Viikonloppu on sujunut oikein mallikkaasti ja paljon onkin ehtinyt tapahtua. Perjantaina oltiin ystäväpariskunnan luona viettämässä iltaa ja saunomassa. Pieni kummipoikani häsläsi innoissaan mukana kunnes väsy koitti ja pienimies roudattiin nukkumaan. Oli kivaa käydä saunassa melkeinpä naapurissa, meillä kun ei saunaa ole..

Lauantaina startattiin auto kohti Kouvolaa ja Miikan isovanhempia, jossa oltiinkin sunnuntaihin saakka. Lauantai-ilta oli tosi sumuinen ja oli pakko napata kamera mukaan iltakävelylle ja yrittää saada muutamia kuvia. Hieman tärähtäneitä ja erikoisia ne ovatkin, mutta tunnelmakin oli aavemainen ja outo sankan sumun vuoksi.

Onneksi tämä aamu valkeni paljon kirkkaamassa säässä ja aurinko porotti ikkunasta sisään! Lähdettiinkin sitten aamupalan jälkeen pitkälle kävelylle ihastelemaan lähiseutua ja haukkaamaan happea. Siitäkin tuli muutama kuva otettua, joista jonkusen täällä varmaan jaankin. :)

Nyt väsyttää jo iltasalin jälkeen ja kohtapuoleen varmaan pitäisi hipsiäkin nukkumaan. Ollaan äidillä toistaiseksi evakossa meidän remontin takia sillä aamulla alkaa hiekkapuhallus, jonka vuoksi me ei haluta tai voida olla kotosalla koiran kanssa kärsimässä. Täällä kulunee viikko tai kaksi, mutta kyllä aikeissa on kuitenkin käydä kotona hakemassa vaatteita ja tavaroita muutaman kerran. Ei kyllä siltä tosin vaikuttanut kassimäärän perusteella..:D

Hyvää yötä ja kuullaan!

4 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, aavemainen tunnelma kuvissa!

  Mukavata viikon alkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yksin olisi saattanut pelottaa, mutta onneksi oli seuralaisia! :D Harvoin on kuitenkaan niin sumuista.. Ihanaa viikonaloitusta sinnekin, toivottavasti on mukava viikko tiedossa! :)

   Poista
 2. Olkaa kilttejä äitille, terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ollaan toki ja pidetään huolta muonituksesta! :P

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)