13. syyskuuta 2013

Saunaa ja dippailua eli viikonlopun viettoon!


Perjantai-iltaa!

Tultiin äidin hellään huomaan viikonlopunaloitusta viettelemään ja ihan kohta päästään pitkästä aikaa saunomaan, ihanaa. Sen jälkeen olisi tiedossa vihannesdippailua sekä kai jotain juustojakin. Viiniäkin on jo tarjoiltu vaikka kahvinhimoissani otin alkuun vain sitä, mutta kyllä kai sitä voisi yhden saunasiiderin korkata, jos sellaista sattuu täältä löytymään. Ihana viikonlopunaloitus näin kouluviikon jälkeen, pääsee hyvään rentoilumoodiin hetkeksi.

Viime sunnuntaina meidän piti lähteä pidemmälle pyöräilyreissulle, mutta heikotuksen iskiessä jouduttiin tyytymään pyöräilyyn lähimpään koirapuistoon. Vaikka itseä harmitti suunnattomasti etten selvinnyt rantaan saakka, luulen että Rocky oli tyytyväisempi tähän valintaan :D Eipähän joutunut pitkään pyörän kyydissä istumaan vaan pääsi päästelemään höyryjä puistoon. Vähän tylsä Rockylle ettei siellä ollut ketään muita koiria, mutta toisaalta olin itse niin reporanka jo tässä vaiheessa etten ehkä olisikaan jaksanut vieraiden ihmisten kanssa höpötellä. Illalla iskikin se korkea kuume, joka selitti aamun lihassäryn ja heikotuksen..


Kiva viikonloppu muutenkin tiedossa, huomenna ystävien kanssa laatuaikaa ja sunnuntaina mennään Miikan kanssa jonnekin brunsseilemaan vaikka paikka tosin on vielä hieman avoinna. Vähän mietin Fazeria, ei mikään halvin paikka, mutta siellä kuuluisi kakkujakin brunssiin eli pääsisi samalla herkuttelemaan makeallakin! Katsotaan mihin päädytään, kunhan ei lähi-Prisman antimiin tällä kertaa ;)

Mitäs suunnitelmia teillä on? :) Makoisaa viikonloppua jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)