10. syyskuuta 2013

Ranskalainen letti ja hiuspohdintaa


Huomenta,

joko nyt on tiistai? Eilinen meni jotenkin päivissä ihan ohi kun tuli vielä hieman sairasteltua ja jouduin perumaan lounastreffitkin olon vuoksi. Iltapäivällä kuitenkin ryhdistäydyin ja kävin pesemässä tukan minkä jälkeen ihan puhtaana päähänpistona päätin kokeilla ranskalaista lettiä pitkästä aikaa. Sehän onnistui melko hyvin märkiin hiuksiin tehtynä ja pysyikin hyvin koko illan. Lopulta jopa nukuin sen kanssa ja nyt aamulla onkin sitten kikkuraa hiuksissa. :)
Värjäsin tukkani viimeksi joskus helmi-maaliskuussa, jonka vuoksi tyvikasvu on ollut melkoista jo pidemmän aikaa. Onneksi kuitenkin olen valinnut luonnollisempaa vaaleaa väriä hiljalleen vuosien saatossa ja näin ollen uusi tyvikasvu sulautuu edes jotenkin paremmin hiuksiin. Varsinkin tässä ranskiksessa se jopa näyttää kivalta mielestäni, samoin jos nostaa päällikerroksen pinneillä ylätakaraivolle. Tyvikasvu ei siis tällä hetkellä lopu kuin seinään vaan onnekseni laimenee pehmeästi, mutta kyllä sitä kuitenkin tekisi niin usein mieli raikastaa tätä väriä..


Olen tavallaan miettinyt jopa ihan oman värin kasvattamista, mutta en varsinaisesti ole tehnyt lopullista päätöstä. Olisi kiva antaa tukan ja varsinkin päänahan levähtää kaikesta värikuormituksesta ja antaa oman värin kasvaa luonnollisesti. Tällä hetkellä en ole edes varma mikä väri sieltä kasvaa ja en todellakaan osaa kuvitella itseäni niin paljon tummemmaksi kuin miltä vaikuttaa, kääk! 

Jotenkin olen kuitenkin huomannut tyvikasvun sopivan esimerkiksi kulmakarvoihini niin paljon paremmin ja olisihan se ihana antaa hiusten elää omaa elämää ja tasoitella vaan välillä. Ongelma tässä välivaiheessa on se ettei normaaliraidoitus oikein sovi tukalleni sillä latvat taas kärsivät siinä ihan toden teolla ja niistä tulee rutikuivat sitten seurauksena. Positiviinen tilanne siis, teki mitä teki niin joku kärsii. :DNyt alkuun ajattelin joka tapauksessa marssia pitkästä aikaa kampaajalle ja leikata latvat parempaan kuntoon. Olen niitä itse yrittänyt napsia, mutta huomannut samalla ettei lopputulos ole kovinkaan erikoinen. Viimeinen kampaamokäynti oli ennen Göteborgia eli joskus marras-joulukuussa, joten ei niissä mitään muotoakaan enää ole. Olisi vain kiva päästä selvyyteen tässä väriasiassa ennen kampaamoon astelemista etten heti haksahda ja tule kirkkaanvaaleana sieltä ulos..

Saa heitellä ajatuksia, mitä tässä tilanteessa kannattaisi tehdä ja mikä näyttäisi sopivan tähän päähän parhaiten?

4 kommenttia:

 1. Kasvata oma väri! Se on sulla niin kiva.. Voihan sen aina tarvittaessa sitte värjätä. Niin ja edelliseen vielä, ei olleet viisurit vaan normipaikat vasta ekaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaikea sanoa kuinka kiva se on jos koko pää on sen värinen :D Luulen, että tästäkin luonnonblondista on hyvää vauhtia tulossa maantieharmaa varpunen. Mutta joo, ehkäpä jatkan sinnittelyä siis ja käytän välillä hopeashampoota, eikös sekin oo ihan ok? Vaikka jotain myrkkyä onkin..

   Voi sun hampailua, paikkauksetkin on niin ikäviä ja puudutuksen jälkeen vaan kuola valuu haha. Oisko tänään skype jo ok?

   Poista
 2. Joo hopeashampoolla saa sitä keltasuutta tietty pois. Ei se oma väri ikinä niin tumma ole kun mitä tosta tyvestä näyttää, oottelet nyt vaan hetken ni näet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisikö tota uskoa.. Onneksi aurinko vaalentaa ja niin edespäin. Kohta meidän hiusvärit vaihtaa puoliaan ja perheen tummaverikkö onkin täällä!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)