11. syyskuuta 2013

Nälkäisen tytön ruokahöpinää


Ciao!

Terkut Tuotantotalouden laitokselta, täällä nörtteillään urakalla ;) Toinen luento täällä takana ja nyt olen ollut naputtelemassa muutamaa koulutehtävää sekä järjestellyt kalenteriani. Parin tunnin päästä odottaakin Gallupin kvalitatiivinen haastattelu, mihin lupaudun mukaan mielenkiinnon sekä 40 euron Stockmannin lahjakortin vuoksi. Ehkä sen takia jaksaa pari tuntia vielä kärvistellä koululla kun sitten pääsee hyvillä mielin ostelemaan. ;) En olekaan vielä edes päättänyt mihin tulevan lahjakorttini käyttäisin!
Hirveä nälkä sillä lounastin koululla jo puolenpäivän aikaan. Näin ollen ajattelin käydä uudelleen syömässä vielä nyt ennen tutkimushaastattelua, mutta huomasin netissä pyöriessäni, että kaikki Otaniemen lounaspaikat menevät kiinni kolmeen mennessä! Mitä ihmettä, ei Helsingissä vaan näin käy.. Maha siis kurnii, joten täytynee ottaa suuntima Alepaan ja hankkia sieltä jotain murua rinnan alle. Nämä kuvat Miikan tekemästä herkkuwokista ei nyt tosiaankaan tule allekirjoittaneelle sopivaan aikaan..:D

Ja kotona olisi kuulemma nyt uunilohta ja hunajaperunoita, namnam.
Näihin tunnelmiin, lähden nyt metsästämään jostain jotain ruokaa, jotta jaksan skarppina vastailla elintarvikkeisiin liittyviin kysymyksiin. Aika kummallista, mutta lahjakortti mielessä tästäkin selvitään kunnialla.

Keskiviikonjatkot vain! :)

2 kommenttia:

  1. Namna, kasviswokkia! Ja pannullakin alkaa olla jo ikää, hyvä et on vieläkin käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on aika vanhus ja siltä näyttääkin :D Mutta ihan ok toiminut, ainakin vielä. Luulen, että säkin olisit tykännyt tästä wokista, siinä oli ihan kookosöljyäkin ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)