2. syyskuuta 2013

Myöhäisillan kuulumisia


Heipsan!

Täällä ollaan ihan vielä hengissä lauantain jäljiltä vaikka ei ehkä vaikuttaisi siltä. ;) Huisinkivaa oli ja meno jatkui myöhään yöhön saakka, joten sunnuntai meni enemmän tai vähemmän lepäillessä. Onneksi sain kuitenkin tärkeitä asioita hoidettua, joten ei tarvinnut harmitella päivän menevän hukkaan. Harmikseni kiireessä jäi asukuva ottamatta, mutta jokunen kuva pitäisi kai juhlakaluilla olla itsellään, joten kun niitä jaellaan niin voinen täällä jonkun kuvan meistä näyttää. Porukka oli kyllä niin seilorimeiningillä ettei tosikaan ja yhteiskuvasta tuli varmasti ihan hulvaton!Tänään sain tehtyä muutamia rästipaperihommia ja hoidettua muun muassa vaihto-opintopaperini eteenpäin, jotta ne joskus saataisiin kirjatuksikin ylös. Tulee aina niin hyvä fiilis kun saa tärkeitä, vähän ikävämpiä/työläitä, asioita tehtyä ja mieli kirkastuu kun se tyhjenee "sitten kun" -ajatuksista. Tämä on viimeinen viikko ennen koulun alkua, joten aion hoitaa kaikki hommat alta pois ja etsiä samalla syksyksi uutta työpaikkaa. Toivottavasti joku sopiva nappaisi, joka olisi samalla joustava koulun ohella hoidettavaksi. :)
Loppuun virkistyksenä vielä kuukauden sisään otetut kuvat, ai miten niin keli on muuttunut?! ;) Onneksi sadetakkikausi loppui se yhden sateisen viikon jälkeen ja nyt ollaan taas saatu nauttia kauniista ja aurinkoisesta syksystä.

Se on syyskuuta nyt, jännää!

2 kommenttia:

  1. Olikohan mulla toi sadetakki päällä vai onko niitä kaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä taitaa olla kaksi! :) Ainakin luulisin, sillä äiti sanoi lähettävänsä sinne sulle yhden ja kyllä mulla täällä sama vielä kaapista löytyy ja siitä en uskalla luopua.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)