16. syyskuuta 2013

Lempparipaitaa ja asua


Kuvissa näkyvä asu on ollut viime päivieni luottoasu, pienillä muutoksilla höystettynä. Yhtenä päivänä puin seiloriteemaan mustat korkonilkkurit ja mustan laukun ja toisena taas ruskeat nilkkurit kuvassa näkyvän laukun kanssa. Hartioita oli lämmittämässä harmaa serkulta saatu ihanaisen lämmin neule ja kaulaliinaksi valikoitui aina tummansininen, tosi lämmin huivi. Ihan yksi lemppariasu nyt syksyllä, vaikkakin nämä kuteet joutavat hetkeksi taas kaappiin odottamaan, etten vaan vahingossakaan kyllästy.Näiden kuvien ottopäivänä oli todella kuuma ilma ja tarkeni mahtavasti ilman pitkähihaista. Jaloissa oli tällä kertaa tennarit -äidille kun oltiin menty löhöilemään. Päivän asu ei lauantaina todellakaan näyttänyt aamupäivästä tältä, sanotaanko, että neonpinkit verkkarit on aika pop. :D

Olenkohan muuten tarpeeksi jo hehkuttanut tämän raitapaidan ihanuutta? Se oli kyllä todellakin kymppiostos, sekä tämä että punainen samanlainen. Materiaali on niin miellyttävää ja tämä toppi laskeutuu heittämällä parhaiten verrattuna muihin toppeihini. Yleensä topit ovat muutenkin itselleni vain aluspaitoja sillä en pidä niiden kireydestä, läpinäkyvyydestä ja jotenkin vain paljastavuudesta, mutta tätä käytän ilolla ilman päällipaitaa sillä se vaan on niin täydellinen. Jos tällä istuvuudella löytäisin lisää toppeja, olisi hyvin tyytyväinen!
Nyt kun olen alkanut hieman selkeyttää omaa sekalaista vaatekaappiani, ovat juuri tälläiset helmet osa sitä uudempaa. Aina se ei tosiaan ole hinnasta kiinni, mitä tästäkin nyt sen viisi euroa maksoin, aivan huippua!

Saa nähdä milloin isken punaisen raitapaidan päälleni, se kun ei ihan itselleni ominaisin väri ole! Tämän sinisen raitapaidan innoittamana povailen kuitenkin punaisellekin kaverukselle useita käyttökertoja. Pitäisiköhän sitä muuten alkaa luomaan jotain listaa asioista, jota on hiljalleen etsimässä vai aiheuttaako se vain hirveän shoppailumanian, jolloin kaikki pitää saada nyt ja heti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)