18. syyskuuta 2013

Kukkuu, kuka siellä?


Heipsan!

Nyt blogia jo jonkin aikaa kirjoittaneena, rupesin miettimään minkälaiset ihmisen tätä blogiani oikeastaan lukevat. Tiedän, että osa lukijoista on aktiivisia kommentoijia, osa kommentoi silloin tällöin ja osa pysyy taas hiljaisina lukijoina. Itse luen monia blogeja ja osaan tulee kommentoitua harmillisen harvoin. Olen lähiaikoina kuitenkin tsempannut asiassa ja jättänyt merkkiä itsestäni varsinkin, jos postaus on ollut kiinnostava, siinä on ollut hyviä kuvia tai muuten vaan olen inspiroitunut siitä.

On niin helppo hymyillä lukemisen jälkeen, mutta jättää ajatukset omaan päähänsä. Sitä jotenkin kuvittelee, että omat ajatukset välittyvät telepaattisesti tekstin kirjoittajalle, joten eihän sitä tarvitse mitään edes sanoa. Kuitenkin kommenttien saaminen on todella tärkeää ja ne piristää hurjan paljon päivää sekä kannustaa jatkamaan kirjoittelua.Siispä, haluaisinkin nyt kysyä, että ketkä tätä pienoista blogiani lukevat? Olisi kiva jos jättäisit käynnistäsi jonkun merkin ja kertoisit eksyitkö ensimmäistä kertaa vai oletko jo pidempään seuraillut? Mitä ehkä toivoisit lisää blogiltani? :)

Ps. Kuvailtiin Miikan kanssa päivän asua ja fiiliskuvia viikonloppuna Hanasaaressa. Näitä kuvia tulossa siis lisää...;)

10 kommenttia:

 1. Minä olen lukenut tätä alusta asti ja luen edelleenkin viikottain, mutta kommentointi on tuskaisen hankalaa iPhonesta... Bloggeri jumittaa ja hävittää kommentit aina välillä.

  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että seuraat. :) Voi hitsit, itsekin kommentoin melko harvoin lukiessani blogeja puhelimella, koska se on niin vaikeaa.. Mutta mihin ne kommentit häviää, en tajua?! Sun täytyy tulla kommentoimaan siis salaa työkoneelta ;)

   Poista
 2. Moikkamoi :) Mä löysin sun blogin pari viikkoa sitten ihan sattumalta Blogilistan kautta. Jäin koukkuun, koska tunnut aidolta ja luonnolliselta. Se on virkistävää kaikenlaisen tuputtamisen ja piilomainonnan keskellä täällä blogimaailmassa. Lupaan jatkossa kirjotella vähän kannustuksia useammin :) J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisen kommentin lukee kyllä hymyssä suin, kiitos siis kauniista sanoistasi! Se on kiva, jos onnistuu piristämään muita tätä kautta samoin kuin itsekin haen inspiraatiota ja innostusta blogeista. Tervetuloa lukemaan ja saa jättää kommenttia jatkossakin, jos vain uskaltaa. :)

   Poista
 3. Minä, minä! Ootan aina innolla ens kuulumisia. Kiva kun jaksat kirjottaa, pysyy vähän teidänkin arjessa konkreettisemmin mukana.

  VastaaPoista
 4. Jeejee, kiva että joku lukee näitä horinoita :) Yllättävän hauska harrastus tämä on ollut vaikka aikaa vie myös jonkin verran. Pitää yrittää pitää balanssia sen suhteen paljon haluaa tehdä ja paljon on aikaa. Mutta joo, eiköhän tässä jatkossa kirjoitella, ja olisi kiva lukea teidänkin juttuja enemmän sieltä blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jaan jatkossa enempi kuvia vaan. Mut älä ressiä tästä ota, nythän päivität niin tosi tunnollisesti, kirjottele vaan sillon ku on aikaa tai fiilistä!

   Poista
  2. Aijaa, tästä täytyykin puhua.. Joo emmä stressiä, kivaahan tää on :) Mutta on mukava kirjoittaa säännöllisesti kuin että ihan silloin tällöin niin säilyy se tapa ja sillai, välillä venyy pakostakin, mutta yleensä yritän vähintään joka toinen päivä.

   Poista
 5. Heipsanhei! Täälä kommentoi uusi lukija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva, tervetuloa! Ilahdutti iltaa kun tulin vielä pikaisesti piipahtamaan blogissa ennen nukkumaanmenoa. Toivottavasti viihdyt matkassa. :) Täytyykin tehdä huomenna vastavierailu sun blogiisi!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)