3. syyskuuta 2013

Kahdet tennarit ja leohuivi


Moi!

Arvatkaas mitä! Löysin vihdoin sopivat tennarit ja tällä kertaa ihan kaksin kappalein. Me so happy! :) Tajusin tänä kesänä yhtäkkiä edellisten tennareideni kutistuessa pesussa, etten omista yksiäkään kangastennareita enkä kyllä pahemmin muitakaan.

Tänään otin härkää sarvista kiinni ja kierrettiin Miikan kanssa muutamassa kaupassa löytäen ihanat konjakinväriset vuorelliset Converset. Hassuinta vielä, että eilen juuri puhuttiin kaverini kanssa kuinka Conssit saa isojalkaiset näyttämään Hessu Hopoilta, kröhöm..:D

Noh, Converset tuntuivat ihanilta, mutta jäivät ihan hintansakin puolesta hetkeksi mietintään, mutta luulen kyllä, että ne tulevat vielä ilmojen viiletessä hankittua. Sopivat niin hyvin konjakinväriseen laukkuuni, ah. :)

Kuitenkin siis tämän jälkeen eksyttiin Aleksi 13 tutkiskelemaan jo toistamiseen sen valikoimaa kunnes yhtäkkiä silmääni pomppasivat nämä Tamariksen yksilöt, puoleen hintaan, mutta 42 koossa. Oma jalkani sujahtaa normaalisti kokoon 41 ja välillä myös 40, mutta päätin rohkeasti kokeilla 42 tällä kertaa ja olihan ne sopivat! Näköjään juuri tämän mallin koot ovat hieman pienempiä ja onnekseni sain kahdet tennarit neljällä kympillä. Aivan mahtavaa, kyllä hymyilytti.
Alunperin mentiin Aleksi 13 hakemaan aiemmin bongaamani leokuosista huivia, johon ihastuin ensimmäisellä kerralla. Sen pehmeä materiaali ja ihana kuosi (joka jakaa mielipiteitä;) vakuuttivat eikä huivi ollut hinnallakaan pilattu. Lopulta siis sainkin kahdet tennarit sekä uuden huivin ja saatoin hieman hyppiä mielessäni näistä löydöistä.

No, mitäs sanotte? Tuleeko siskolta täysityrmäys huiville? :D

Täällä ainakin tykätään ja kaikki pääsevät heti käyttöön. Onneksi keräilin tänään samalla myös vaatteita kirpparille, jotta kaappiin tulisi lisää tilaa muita syksyisiä löytöjä varten. Haaveissa olisi vaikka ja mitä...


2 kommenttia:

  1. Eituu, aivan hyvät löydökset! Kysy vaan jos on muutaki munnäköistä muuten, ennen ku heität pois.. Ja sit lentoja varaamaan tänne, eiks niin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, jee. Kysyn joo, mutta ei mitään kovin erikoista ole lähdössä mistä olisit kiinnostunut, mutta katson jos jotain näkyy. Joo pian pystyy alkaa jo syksyäkin suunnittelee ja ehkäpä varatakin jotain :P Joulumarkkinat kiehtoo kyllä, mutta niihin on aikaa nyyh..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)