25. syyskuuta 2013

Costumen & Glitter- arvonnan voittosaalista!


Iltaa!

Miten on päivä mennyt? :) Itse vietin päiväni ensin koulussa luennolla ja lueskellen sekä kävin salilla treenaamassa jalkoja ja keskivartaloa iltapäivällä. Nyt sitten ollaan ihan vain kotosalla äidin luona viettämässä vapaailtaa ja suunnittelemassa viikon aikatauluja. Kuvia on kertynyt vaikka kuinka, joten toivottavasti ehdin pian niitä jakamaan lisääkin, mutta se, miksi tulin varsinaisesti tänään tänne höpisemään oli että haluan kertoa uskomattomasta palkinnosta, jonka voitin!!

Osallistuin muutama viikko sitten Costumen nettikauppakyselyyn, jonka palkintona oli voittaa koru Glitteristä. Minä, ei mikään voittohaukka, menin ja voitin tämän kyselyarvonnan! Olin niin iloinen etten voinut uskoa ja innoissani menin Glitteriin. Siellä selvisikin ettei kyseessä ole "vain koru" vaan ihan kunnon unelmapalkinto, jossa saan valita yhden haluamani tuotteen jokaisesta kategoriasta. Hihiii tämä tyttö meni siinä vaiheessa aika sekaisin! :)


Kategoriat olivat siis seuraavat: sormus, kaulakoru, rannekoru, huivi, pipo, kännykkäkuori, aurinkolasit, laukku, nilkkakoru, kello, hiuslisäke ja harja. Kenen muun leuka loksahtaisi tässä vaiheessa? :D
Vaikeimmaksi osoittautui tietysti korut, joita Glitter on pullollaan. Tein heti alkuun sotasuunnitelman valitsemalla alkajaisiksi niin sanotusti helpoimmat, eli tuotteet, joita on vain rajallinen ja pienehkö määrä. Kello, aurinkolasit ja huivi +pipo oli melko helppo valita sillä niitä ei ollut onneksi ripoteltu pitkin liikettä. Laukuissa sain pohtia tovin jos toisenkin, mutta varsinkin korujen kohdalla sydän jätti lyönnin väliin. Miten ihmeessä niistä voi valita vain sen yhden ainoan ihanimman?

Löysin kuitenkin hyvin mieleiset yksilöt joka kategoriasta ja varsinkin korut pääsevät toivottavasti hyvinkin pian käyttöön. Laukun päällä oleva pöllösormus oli tulos jahkailusta tämän ja kullanvärisen timanttisormuksen välillä, mutta pöllö voitti tällä kertaa ihan vain fiilispohjalta! ;) Valitsin näköjään nilkkakorunkin pöllötyyliin, huhuu vaan kaikille!Yksi suurimmista haasteista taisi olla valita Glitterin täydellisin kaulakoru. Päädyin valitsemaan upean vaaleansinistä ja valkoista sisältävän timanttikaulakorun, miltäs näyttää? :) Itse olen siihen aivan ihastunut ja tulen satavarmasti käyttämään tätä paljon!Tämmöistä ilouutista tänne siis, iloinen arvonnanvoittaja kiittää ja kuittaa! :) Mikäs näistä oli teidän lempparinne?

Kiitos vielä Costumelle ja Glitterille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)