5. syyskuuta 2013

Bannerin vaihtoa


Moikka!

Huomasiko kukaan mitään eroa bannerissa ja taustavärityksissä? :) Olen nimittäin tänään hieman säädellyt niitä ja panikoinut ihmeellisistä väliversioista. Jouduin jopa laittamaan blogini hetkeksi suljetuksi, jotta pystyin rauhassa keskittymään luomisprosessiin.

Nyt bannerinvaihdon yhteydessä on hauska muistella edellisiä bannereita ja huomata mikä on muuttunut ja painottunut ajan saatossa.

Ihan ensimmäinen Siipien helinää -bannerihan näytti tältä:Siinä meidän rakas Rocky-hauva pääsi suureen osaan ja tykkäsin itse tästä bannerista paljon. Väreiltään se on hieman synkähkö, mutta kuvituksena on itselle hyviä muistoja tuovia kuvia ja se vasta onkin tärkeää.

Toinen banneri taas näytti tältä:Toiseen banneriin olin poiminut kuvia Göteborgin ajaltamme ja itse asiassa kaikki kuvat onkin siellä otettuja. Niissä paistoi läpi rakkaus ruokaan, Rockyyn ja lapsellinen riemu sirkuksessa. Pidän kovin tämän bannerin värikkyydestä, mutta aikansa kutakin ja muutenkin tässä näkyi (vaikka ei kyseessä olevassa kuvassa ollenkaan) Siipien helinää -teksti todella huonosti taustalla, mikä sai lopulta myös vaihtamaan uuteen banneriin.

Nyt viimeisin tapaus on sitten yksinkertaisin pohjaltaan:


Tämä kuva on ystäväni ottama ja vaikka onkin kesähenkinen, on värityksessä hieman jo syksyä ainakin vaatteiden osalta. Nyt syksymmällä värimaailma vaihtuu kohdallani enemmän pehmeisiin, usein myös liilan sävyihin ja kesällä taas kirkastuu enemmän pinkkiin ja turkoosiin. Halusin myös vaihteluksi banneriin kuvan, jossa on vain yksi kuva kerrallaan aiemman kollaasin sijaan. Eiköhän sen pidemmän päälle sitten tiedä, kumpi tuntuu enemmän omalta jutulta vai tuleeko vaihdeltua vuorotellen kollaasista yksittäiseen.

Vaihdoin samalla myös sivun reunapalkkien väristystä hieman neutraalimpaan suuntaan ja vaikka tuntuukin aluksi hyvin oudolta katsella oman bloginsa vieraannäköisiä sivua, luulen tottuvani näihin hyvinkin pian.

No, miltäs näyttää? Saa kertoa kehitysehdotuksia, tosin ei mitään liian monimutkaista! ;) 

Ainakin tällä hetkellä olen melko tyytyväinen tähän, mutta eiköhän se tässä tulevan syksytalven aikana uusiudu vähän lähemmäs sen hetkistä lämpötilaa ja värejä. Katsellaan, tälläistä ainakin nyt tähän hätään!

2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)