27. elokuuta 2013

Täydennystä vaatekaappiin


Moikka!

Kävin tänään lounaalla muutaman ystäväni kanssa ja samalla päätin piipahtaa Seppälässä. Seppälä on edustanut itselleni pitkään enemmänkin alusvaate-sukka -linjastoa, josta voi hakea perustäydennystä, mutta turha katsella vaatteita. Nyt kuitenkin hiljalleen olen huomannut valikoiman parantuneen huimasti ja tänään tuli kokeiltua vaikka mitä ihanaa päälle! Niin monia kivoja vaatteita oli kauppa pullollaan, että joudun luultavasti tekemään vielä uuden iskun sinne.
Ostin kylläkin tällä kertaa ihan vain perustuotteita eli T-paitoja, niitäkin tosin pitkästä aikaa. Olen yrittänyt alkaa siistiä vaatekaappiani tekemällä siitä hieman yksinkertaisemman ja toimivamman. Tällä hetkellä siellä on paljon tavaraa, mutta niiden yhdistely tuottaa päänvaivaa ja hyvin usein etsin vaatekaapistani perusfarkkuja, neuleita tai aluspaitoja löytämättä sopivaa tietyssä värissä. Nyt siis alan panostaa perusvaatteisiin neutraaleissa väreissä eli valkoista, harmaata, mustaa ja beigeä. Luulen, että tätä kautta saan vaatekaappiani hieman selkeämmäksi ja toimivammaksi ja pystyn yhdistämään värikkäitä vaatekappaleita paremmin päivittäin.Kaksi ostamistani paidoista on harmaita T-paitoja, toinen lyhyemmillä hihoilla ja toinen hieman pidemmillä. Molemmat ovat mukavaa, sileää ja pehmeää materiaalia, joka laskeutuu uskomattoman hyvin. Näin henkarillä näistä on vaikea saada oikeanlaista kuvaa, mutta ehkäpä saan nämä jossain vaiheessa päälläkin kuvautettua, jolloin huomaa niiden hyvän istuvuuden. Paidat laskeutuvat nätisti olematta kuitenkaan liian löysiä tai säkkimäisiä. En malta odottaa niiden käyttöä!

Kolmas paita taas on täysivalkoinen, jossa on kauniit koristukset olkapäiden päällä tehden perus T-paidasta hieman siistimmän. Tämän materiaali on puuvillan ja pellavan yhdistelmää eli ei ehkä ihan yhtä nätisti laskeutuvaa kuin edelliset, mutta istuu hyvin päälle ja tulee tarpeeseen.Olen hurjan paljon tyytyväisempi taas vaatekaappini sisältöön vaikkakin sinne voisi muutamia puuttuvia perusvaatteita etsiytyä lisää. Samalla lienee hyvästä myös luopua osasta vaikka niitä kovasti rankkasinkin muuttaessamme takaisin tänne kotiin. Hiljalleen tämäkin projekti etenee vaikka ei se ikinä valmiiksi tulekaan ;)

Nyt jatkan Miikan tekemän herkkupitsan syöntiä ja venyttelen päivän urheilujen kivistämiä lihaksia. Aloitin tänään yhden uuden harrastuksen melko ex tempore, mutta siitä kertonen myöhemmin paremmalla ajalla. Voin kertoa sen olleen hyvin kaukana omalta mukavuusalueeltani, mutta hyödyllisyys tulee olemaan todennäköisesti hyvin suuri. Saa heitellä arvauksia kehiin!

Rauhallista myöhäisiltaa!

4 kommenttia:

 1. Mäkin tarttisin perusteepaitoja, just nimenomaan joku puuvilla-pellava ois paras, kesällä ois ihana silkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, huomasin kuinka vähän semmoisia istuvia on tullut ostettua, aina vain alustoppeja tai värikkäitä/kuvioituja paitoja! Nyt pitää panostaa taas perusjuttuihin. Harmi ettei siellä taida Seppälää olla, olisi monia kivoja juttuja sullekin.. :)

   Poista
 2. Tääl on onneks tarvittaessa aika paljon muita kauppoja ;)

  VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)