22. elokuuta 2013

Pumppijumppaillen


Aurinkoinen tervehdys täältä Espoosta!

Päiväni on ollut ihana, jonka vuoksi halusin tulla tännekin kirjoittelemaan kuulumisia. Olo on mitä mainioin päiväsuihkun jälkeen ja täällä istuskelen makuuhuoneen sohvalla, katselen ulos auringonpaisteeseen (ja ihmettelen miten samalla sataa yhtäkkiä vettä) ja hörpin mutteripannullista kahvia. Kerrankin sain koko pannun Miikan ollessa poissa kotoa. ;)

Oltiin tänään yhdessä kokeilemassa Body Pump -näytetuntia, jota ohjasi ennen lastenjumppia ja corea vetänyt tyttö. Miikka oli jo kieltäytynyt tulemasta jumppaan ja olikin matkalla vain kuntosalin puolelle kunnes respassa seisonut miespuolinen työntekijä ihmetteli miksi vain minä sinne yksin menisin. Pienen suostuttelun, ja selkeästi jonkun saman sukupuolen aallonpituuden vuoksi, sain Miikan mukaan pumppitunnille ja hienosti meni sekä uudella vetäjällä että Miikalla. Olin niin ylpeä tyypin tullessa ensimmäistä kertaa ryhmäliikuntatunnille ja kuulemma saisin seuraa ehkä ensi kerrallakin!Tämän päivän ilonaiheisiin liittyy myös pieni pian kaksivuotias kummipoikani, joka oli viihdyttämässä eilisestä tähän aamupäivään. Käytiin kylässä lapsellisen ystäväni luona, leikittiin äidin pihalla ja tutkittiin mikä on kiellettyä ja mikä sallittua. Pikkunen oli niin kiltisti koko ajan ja kovin reippaasti kummitätinsä iloksi. <3

Elämä on ihanaa ja näin edespäin. Jos jotain kehitysaiheita etsii niin olisi kiva, että syksyn aikataulut olisivat jo selkeämmät, siskoa näkisi hieman useammin ja että makuuhuoneemme ei joutuisi ollenkaan pressuihin. Muuten, ei oikeastaan ole mitään valitettavaa!

Mitäs kivoja asioita teille on tällä viikolla sattunut? :)

2 kommenttia:

  1. Olipas iloinen postaus :)! Mun viikon kohokohdat on ehdottomasti maanantain kissanpentuvisiitti ja huomenna starttaava lappeenrantaviikonloppu rakkaiden tyttölöisten kanssa, joita en oo nähnyt sitten maaliskuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, kissanpennut on niiiin söpöjä! Muistan kun pienenä oltiin kesäisin Kalajoella ja piti päästä aina kotieläintarhalle leikkimään kissanpentujen kanssa. Kerran jopa yksi pääsi karkuun ja sitä sitten metsästettiin!:D Oikein ihanaa tyttöviikonloppua sinne, nauttiikaapa toistenne seurasta ja toivottavasti hyvästä ilmastakin!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)