5. elokuuta 2013

Pompompomeranian


Hellouhellou!

Terveiset täältä meidän omasta kodista, ensimmäinen yö kotosalla on takana ja on tässä päivälläkin täällä keretty hieman laittaa. Päivä meni kyllä vähän mielenkiintoisemmissa puuhissa, nimittäin pomeranian hauveleita katsomassa. ;)

Ne oli niiiin suloisia kuten arvata saattaa, että olisin voinut napata kainaloon vaikka kuinka monta. Kasvattajalla itsellään oli kahdeksan, mutta sijoituskoirien kanssa turreja kertyi yli kymmenen, laskujeni mukaan. Oli tummanoranssia, vaaleampaa ja hieman mustaakin joukossa, oli kolmetoistavuotiasta, ihan pentua ja jotain siltä väliltä. Se oli kuin koirataivas, jonka voisin haluta itsellenikin, mutta ei hätää kyllä se kaksi riittää meille seuraaviksi (kymmeniksi) vuosiksi. Nyt siis harkitaan tuleeko meille koiraksi pomeranian vai päädytäänkö kuitenkin vielä etsimään sopivia kleinspitzehdokkaita, hmmh hmmm.

Viime aikoina on tullut kuvailtua naurettavan vähän, joten laitan teille tähän viime viikkojen kännykkäotoksia. Vähän sitä sun tätä luvassa siis:


Muuttokaveri Poju ottaa ihan lungisti, mihin tässä valmiissa maailmassa kiire olisi.Miikka haluaa ehdottomasti päästä testaamaan tätä ja näin ollen sain kaivaa sen kierrätyksestä ja ottaa kuvan muistiin, jotta herra muistaa ohjeet. Vielä en ole päässyt maistamaan. :D


Uudella salilla treenaamassa, ensin mennään kuukausikortilla ja sitten tehdään kunnon valinnat. Hyvältä näyttää kyllä, sali siis!Kaverin pikkupikkupikkukleini pääsi rakastavaan syleilyyn päästessään kotiin, siis kuinka söpö joku voi olla!! <3 Puspus pikkuinen, tämäntyyppinen meillekin vielä tulee kunhan sopiva yksilö löydetään. Kenen mielestä ei muka ole söpöliini, käsi ylös?

Mutta nyt lienee aika vielä ryhdistäytyä illan osalta ja lähteä täyttämään jääkaappia oikein urakalla. Valo plus pari purkkia kun ei tyytyväisenä pidä niin täytynee täyttää kaappi ja sitten masut. Vi hörs!

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on, ihanuus! Oltiin eilen tyypin kanssa iltakävelyllä (plus muut dogit), hän tepsutteli itse osan matkaa ja osan oli kainalossa hengaamassa. :)

      Poista
  2. Ainiin, ei senkokoiset jaksa edes vielä itse käydä lenkilläkään :D

    VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)