15. elokuuta 2013

Oranssia ja liilaa


Mooooi!

Heti alkuun pitää todeta, että yritin julkaista tämän tekstin jo kuutisen tuntia sitten, mutta se ei näköjään ollut onnistunut vaikka alkuun näytti niin. Siispä älkää ihmetelkö, en ole iltakymmeneltä lähdössä mihinkään..
Kuinka moni on nauttinut viime päivien tauottomasta sateesta? Minä en ainakaan ole ja pakko myöntää, että vaikka en yleensä anna säätilojen vaikuttaa mielialaani, on sillä nyt ollut hetkellisesti negatiivinen vaikutus. On ihanaa, että on sateisia kotipäiviä, mutta hei viikko! Joku raja siinäkin pitäisi olla paljonko saa sataa. No, mutta onneksi juuri tällä hetkellä tätä kirjoittaessani ulkona paistaa aurinko (!!) pitkästä aikaa ja lämpötila on melko kiva. Hieman sitä syysviileyttä, mutta eipä sen pitäisi niin yllättää. Uskon kuitenkin vielä, että me saadaan kunnolla lämpöä, en vain tiedä vielä että milloin.Pääsin tänään aamulla nauttimaan tunnin hieronnasta ystävälläni ja nyt pää on ihan pökkelönä. Oli sen verran rentouttava setti, että harkitsin pientä unihetkeä hierontasängyllä. Harmi, ettei sitä ihan kehtaa jäädä päikkäreitä sinne vetämään! ;) Ah, kyllä tekee hieronta hyvää ja toivottavasti virtaa taas veri hieman paremmin päähän tämän jälkeen.

Pakko muuten mainita, että ystävälläni on yksi ihanimmista kodeista jonka tiedän. Se on sisustettu naisellisesti ja mielenkiintoisesti niin, että sitä jää vain ihailemaan ja hipeltämään tavaroita. Vaatekaappien tilalla on Ikeasta ostettu avoin vaaterekki/rivistö/kaappi/ mikä onkaan semmoinen korkea kattoon saakka ylettävä teline, jossa alhaalla on pari vetolaatikkoa ja päällä kahdessa kerroksessa vaatetangot.

Kaikki vaatteet on siis kauniisti laitettu henkareilla esille värien ja käyttötarkoituksen mukaan unohtamatta kenkiä, jotka ovat kauniisti esille lattiasta kattoon. Ai olenko kateellinen, no ehkä hieman! Jotain samantyylistä ottaisin heti kotiinikin vaikkakin voisi tehdä tiukkaa saada se pidettyä siistinä. Toisaalta myös huomaisin heti liian räikeästi vaatekaapin puutteet ja se vasta olisikin kallista, joten kai sitä on fiksuinta tyytyä nykyiseen. :DTänään olisi tarkoitus käydä yliopistolla hoitamassa opiskelijastatukset syksylle kuntoon sekä sen jälkeen piipahtaa Art goes kapakka -tapahtumassa Artekissa skumpalla, ystäväni ollessa siellä töissä. Meitä meneekin sinne nyt neljä tyttöä käymään, kiva että sain hierojaystävästäni kavereineen seuraa päiväskumpalle, ei paha!
Jeppedistä, ei tänne siis kurjuutta kummempaa. Jos jostain pitää valittaa, niin nyt tiedän miltä tuntuu kun olohuoneen ulkopuolella piikataan seinää. Enpä ole ikinä kuullut näin kovaa ääntä sisällä, vaikka makuuhuoneessa radion kanssa piileskelläänkin. Parasta toivoa ettei tätä kestä kauan sillä muuten voi olla että joku saa pian mustan silmän. Ei mulla muuta.

Kuullaan!

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuveja! Noou ei kai mustia silmiä, kärsivällisyyttä nyt vaan. Ja parempia kelejä, meillä tiedossa pian taas +29 tai jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lauran ottamia on! Juu kärsivällisyyttä harjoitellaan ja onneksi mennään huomiseksi äidille piiloon meteliä. Lauantaina heitänkin maman jo kentälle kohti teitä, Nizza ahh, saatan hypätä laukkuun salaa! Voisin olla extratuliainen :D

   Poista
 2. Mä oon kyllä nauttinut sateista ja viilenevästä ilmasta! Mä en ole kovin lämpöisen ilman ystävä, vaan tykkään siitä, että saa pukea neuleita päälle ja pystyy nukkumaan pitkälahkeiset yökkärihousut jalassa raikkaassa ilmassa. Ihanaa! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo onhan siinä tosiaan puolensa ja ihanaa, että osaat nähdä siinä hyvät puolet! Itse rakastan lenkkeillä viileämpänä päivänä, se ilmanraikkaus on ihan omiaan verrattuna kesähelteisiin. Pahimmin vain iskee se pimeys ja kosteus minkä syksy tuo tullessaan, miten sitäkin vastaan voisi varautua.. Yleensä tuleekin mentyä enemmän mukavuus kuin tyylikkyys -linjalla, mikä hieman nyppii. Mutta neuleet ja saappaat on kyllä ihania ja leffaillat sisällä sekä tietysti kynttilät, että onhan se syksykin kivaa aikaa juu. :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)