12. elokuuta 2013

Maanantain kuulumisia


Näin sateisena päivänä on kiva vielä fiilistellä viikonlopun pihapuuhia ja aurinkoisempaa ilmaa. Viime viikonloppu oli selkeästi aiempaa viileämpi, mutta hyvin siellä ulkona kuitenkin tarkeni olla, välillä ihan kuumuuteen saakka. Sunnuntai-iltapäivällä päätin hieman herkutella jäätelöllä ja karviaisilla ja löysinpä joukkoon vielä muutaman minivatunkin pihalta. Karviaiset ovat niin yllättäviä, joka toinen on superpehmeä ja makea kun taas joka toinen on niin kirpeä, että melkein irvistää. Onneksi tähän mennessä niistä on kuitenkin moni jo pehmentynyt, joten ei tarvitse niin paljon naamaa väännellä syödessä. ;)

Ylläolevasta kuvasta näkee viikonlopun saldon mitä saatiin mukaan. Oikealla purkeissa kerättynä punaviinimarjoja sekä hieman karviaisia. Keskellä äidin tekemää herkkumehua ja vasemmalla puna- ja mustaviinimarjahilloa (vai mustaherukka, mikä niiden ero on?) sekä vielä purkki karviaishilloa. Näillä selviää hetken eteenpäin kunnes täytyy käydä pyytämässä lisää. :)

Ajattelin nyt sateen lakatessa käydä lyhyellä juoksulenkillä ja sitten suunnistaa kaverille ihmettelemään elämää ja tarkastamaan joko heidän asuntonsa olisi jo kunnossa muuton jäljiltä. Luulen, että paremmin kuin meidän, haha!

Reipasta päivänjatkoa sinnekin!

4 kommenttia:

 1. Ei viinimarjalla ja herukalla taida ollakaan mitään eroa! Johannisbeeren. Onpa herkkuja, namnam..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei ja miten ne saksassa menee, mikä on Blaubeere sitten? :P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hmm hitsi no mutta millä kielellä ne menee jotenkin hassusti sekasin..!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)