24. elokuuta 2013

Linnanmäellä


Lauantaitervehdys!

Oltiin tänään otsikon mukaisesti piiitkästä aikaa Linnanmäellä käymässä ja ai että oli hauskaa! :) Saatiin liput Miikan äidiltä Akavan järjestämään yksityistilaisuuteen, joten saatiin pörräillä siellä aamuyhdeksästä yhteen muiden akavalaisten kanssa. Oltiin reippaina paikalla jo heti yhdeksän jälkeen ja hypättiin ensimmäisenä Viikinkilaivaan -siitä jatkuikin sitten hetken heikotus, joka kuitenkin onneksi väistyi tieltä. Ei ole ihan normaalia heti aamusta hypätä pahasti kiikkuvaan laivaan...

Otin mukaan pinkin digipokkarini, joka mahtuu hyvin laukkuun eikä tarvinnut huolehtia kolhuista ja säilytyksestä. En ole tullut käyttäneeksi pinkkiä ystävääni aikoihin johtuen uudemmasta Olympuksen kamerastamme, joten oli hauskaa vaihtelua ottaa se taas käyttöön ja räpsiä menemään!
Pitkästä aikaa pääsin maisemajunankin kyytiin kaivatessamme hieman rauhalllisempaa menoa. Matka oli yllättävän hauska ja siinä olisi voinut istuskella hetken pidempäänkin. Maisemajunahan kiertää tosiaan alueen sisällä, joten siinä pääsee tarkkailemaan Linnanmäkeä yläperspektiivistä käsin. Sopii hyvin lapsiperheille sekä nuorille, joiden pää on pyörällä kieputuksista. :D
Ilma suosi meitä tälläkin kertaa ja aamuviileys väistyi lämpimän auringonpaisteen tienoilta. Oli tosi mukava käppäillä hieman normaalia rauhallisemmalla alueella ilman pitkiä jonotuksia ja hälinää. Kyllähän siellä sitä porukkaa riitti, mutta toisaalta kyllä Linnanmäki vetää myös aikamoisen määrän ihmisiä sisäänsä. Käytiin läpi kaikki hurjimmat vekottimet ja pari vähän kevyempää, juuri sopivassa suhteessa. Vaikka pari kertaa tuli henkeä haukottua, olimme molemmat samaa mieltä, että Göteborgin Lisebergissä on vielä paljon hurjemmat laitteet! Siellä pieni jännitys on jo lähellä paniikkia, haha.


Saisinkohan minäkin prinsessamaiset rusetit kylpyhuoneen oveen?


Söin hyvin ja tässä tulos!;) Hassut peilit siellä Lintsillä, oli huvittavaa katsella miten aikuiset ihmiset pyörivät ja hyörivät peilien edessä naureskellen hullunkuriselle peilikuvalleen. Pitihän meidänkin käydä siinä, tottakai. Yllättäen lihosimme aika monta kiloa ja pituudetkin meni päänlaelleen, hassua.


Otettiin me vähän myös lisäenergiaa vohvelista ja pehmiksestä niin jaksoi taas jatkaa. Olisin kovin halunnut suklaapehmiksen, jota ei monissa paikoissa ole, mutta  nyt oli Lintsilläkin ikävästi tarjolla vain vaniljaa, höh. Hyvää sekin oli, ei sen puolesta. :)

Kiva aamupäivä Linnanmäellä siis ja oli hauska päästä kokemaan lintseily kerrankin vähän myöhemmin kesällä ja muutenkin hieman rauhallisempana päivänä. Jonottelu ei ole oma pala kakkua, joten eipä tarvinnut hermostua jonossa koko ajan. Odottelugeenit eivät tänne jostain syystä ole periytyneet (eikä suvussa sellaisia ole nähty), joten keskityn katselemaan Miikan rauhallisuutta ja yritän ammentaa sitä vähän itseenikin.

Mukavaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)