29. elokuuta 2013

Lämpöilyä


Heeeips!

Sniif, nyyh, argh. Saako kerrankin valittaa? Harmittaa niin kovasti, mikä muukaan kuin oma yllättävä kuumeiluni. Tänään olisi uuden harrastukseni toinen kerta, en pääse sinne. Lauantaina on kaksoisserkkujeni 30-vuotiskekkerit, isot sellaiset, ja en halua olla kipeänä siellä. Miksi juuri nyt? :(

Kuva PinterestOlo on muuten melko normaali, mitä nyt väsyttää normaalia enemmän ja pää tuntuu kuumalta, mutta muuten en koe tuntevani mitään flunssaoireita kuten nuhaa tai yskää. Tekisi mieli vaan mennä ja tehdä, mutta nyt jo toista päivää olen yrittänyt ottaa rauhallisemmin ja jätin eilenkin urheilut väliin. On niin vaikea nyt vaan sitten lepäillä ja odottaa tervettä oloa. Onneksi huomenna on vielä täysin vapaa päivä, joten voi ottaa lungisti, mutta sillon olisi kuitenkin sovittuna yökylätreffit ystävän luona ja toivon, ettei ne tämän lämpöilyn takia peruunnu.

Huoh, ehkäpä tämä tästä, jos vaikka huomenna heräisin terveenä? :) Nyt kaikki peukut pystyyn ja kaikki maailman c-vitamiinit nassuun!

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista, tylsää! Inkivääri-sitruuna-hunajateetä nassuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mietinkin äsken mistä sitä yhtäkkiä saisi inkivääriä kotiin. Täytynee huomenna ostaa kaupasta ja tehdä ihmeparantuminen!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)