26. elokuuta 2013

Koulumaisia ajatuksia maanantai-aamuna


Huomenta vain!

Tosin aamuhan on jo pitkällä, kellon lähennellessä puoltapäivää. Heräilin aikaisin ennen kahdeksaa Miikan lähdessä aamulenkille (!) ja yllättyneenä rupesin pikkuhiljaa keräilemään itseäni tähän päivään. Ihanaa päästä taas arkeen enemmän kiinni näin maanantaina ja saada hoidettua monia tärkeitä asioita virastoaikaan.

Olen eilisestä illasta saakka selvitellyt koulukuvioita ja nyt alkaa kurssit hiljalleen olla kunnossa ja niihin ollaan ilmoittauduttu. Otin itseäni niskasta kiinni ja vihdoin kirjoittelin ylös mitkä kurssit olen käynyt ja mitkä kurssit on vielä tutkintooni käymättä. Nyt sitten on paljon helpompi katsoa aina siitä listasta, mitä teen seuraavaksi eikä ihmetellä ja kysellä kavereilta. ;)
Vielä olisi pari viikkoa koulun alkuun vaikka olisin jo ihan valmis aloittamaan! Kaikilla muillakin alkaa jo koulu, nyyh, mutta meillä vasta iäsyyden päästä. Toisaalta haluan muistuttaa itseäni stressin iskiessä tuossa kuukauden parin päästä, kuinka on hyvä nauttia joutilaisuudestakin. Ja onhan tässä tullut paljon mietittyä ja säädettyä koulukurssien kanssa ja muutettu takaisin omaan kotiin, joten ei tässä ihan löhöilylomailua ole hetkeen näkynyt. Enemmänkin aktiivista, urheilupitoista toimintaa vaikka odotankin jo ihan perusarkea innolla!

Nyt jatkan vielä hetken kalenterin päivittelyä ja sitten pääsen toivottavasti syömään Miikan tullessa kotiin, meillä on avokadopastaa tänään tiedossa nams. Oikein aurinkoista maanantaita kaikille! :)

2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)