4. elokuuta 2013

Karvaiset muuttoapurit


Huomentapäivää!

Siis mikä tämä lämpö on oikein, kuinka huippua! :) Ainakin tänään, kun pääsee siitä hieman nauttimaan.. Makoilen tällä hetkellä koira vieressä äidin terassilla syöden aamupalaa ja ihmetellessä hellettä. Jalat ovat puoliksi auringossa ja tuntuu melkein että pakahtuu, tämä keli ei ole syksyä nähnytkään!!
Eilinen päivä taasen kului asunnon järkkäilyssä aamusta iltaan, jotta päästään tänään muuttamaan ainakin osittain takaisin. Syy, miksi en hypi kattoon ja alas johtuu siitä julkisivuremontista, jonka vuoksi meidän ilmanvaihto on laitettu hetkellisesti kiinni ja kaikkia paitsi yhtä ikkunaa ei saa avata, ihanaa helteellä.. Se yksi, joka ei vielä ole pressuissa on aivan minimaalinen, joten ei sieltäkään sen kummemmin ilmaa tule sisään. Näin olleen eilen tuli välillä semmoinen olo, että on pakko lähteä ulos haukkaamaan happea ettei ihan pyörry. Ilma vain seisoo ja lämpöäkin riittää. Katsotaan miten siellä selviää sitten koiran kanssa vai joutuuko tulemaan evakkolaan paljonkin. Tällä hetkellä en valittaisi siitä kyllä, tämä piha ja lämpö on jotain ihan huippua! :D

Mutta kisuista, saanen esitellä beigen Pojun ja harmaan Pimun, meidän eiliset seuralaiset. <3 Kisujen omistajat eli meidän ystäväpariskunta ja valloittava minimies kummipoikani muuttivat eilen ihan meidän lähelle, alle kilometrin päähän!! Yksi vuoden parhaista uutisista ehdottomasti on saada nämä tyypit asumaan niin lähistölle ettei ole homma eikä mikään nähdä lähes millon vain. Edes talvella lumen pyryttäessä, ei matka ole niin suuri etteikö siihen kykenisi.

Toisaalta myös, me saatiin koiranhoitaja! Eiku.. Nyt on tosiaan helppo autella puolin sun toisin elukoiden hoidossa sekä pääsen näkemään kummituspoikaani usein. Joidenkin vuosien päästähän pieni pystyisi jo yksin kävelemään meille, vaikka siinä menee vielä niin kauan ettei mennä asioiden edelle. Mahtavia uutisia kuitenkin ja niin, meillä on saunapaikka myös tiedossa nyt ihan kävelyetäisyydellä jee.

Hyvin menee siis, mutta menkööt. Nyt ennen kuin saan ihan lämpöhalvauksen, käyn hakemassa maailman tyylikkäimmän Disney-lippiksen ja suuntaan aurinkorasvan kautta pihalle poimimaan punaviinimarjoja ja karviaisia. Äidillä nimittäin porisee Mehumaija liedellä, joka varmasti ottaisi lisää marjoja sisäänsä, ja meidän diilin mukaisesti saan marjoja vastaan myös mehua talveksi. Namskis!

Leppoisaa sunnuntaita, muistakaa olla myös varjossa ja suojata itseänne paahteelta! Vai sataako jossain?


2 kommenttia:

  1. No ei sada, nauttikaa sielläkin! Hyvä, kun autat marjojen kans. Ja harmi, ettei mehun kuljettaminen ympäri Eurooppaa oikeen liene vaihtoehto ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin siellä siis ei sada, mahtavaa! :P Sain tänään poimittua kaksi punaviinimarjapensasta tyhjäksi, joten aloitus ainakin oli lennokas. Rocky söi myös marjoja melko antaumuksella pensaasta :D Mietinkin siellä poimiessani kuinka joku ahkera poimija puuttuu, harmi ettei sieltä tulla vain päiväksi käväsemään!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)