11. elokuuta 2013

Iltalenkkeilyä pururadalla

Moi!

Sovittiin tänään ystävän kanssa treffit vartin yli kahdeksaksi ja lähdettiin pitkästä aikaa yhdessä juoksulenkille. Ilma oli ihan täydellinen juoksemiselle ja happi sekä juoksu kulki yllättävän hyvin. Jäi tosi hyvä fiilis lenkkeilystä ja nyt tulee varmasti lähdettyä helpommin liikkeelle ensi viikolla. Tämmöinen astetta verran viileämpi ilta sopii hyvin ainakin omalle lenkkeilylleni sillä pakahdun todella helposti lämpimällä kelillä ja päätä alkaa jomottaa. Parhaat lenkkikelit on ehdottomasti syksyllä ilman ollessa raikkaimmillaan ja on sopivan viileää!
Lenkin lopussa rupesi tekemään aivan hulluna mieli kaurapuuroa, raejuustoa ja mehukeittoa, joten pitihän sitä tehdä heti kun kotiin pääsin. Nam, miten joku niin perusruoka voi maistua juoksun jälkeen hyvältä! Näyttää tosin varsinkin tässä huonolaatuisessa kamerakännykuvassa hyvin epäilyttävältä enkä ihmettele jos moni on sen herkullisuudesta kanssani eri mieltä. Hyvää se kuitenkin oli, näyttää miltä näyttää! :D

Huomiseksi olin miettinyt saleilua, mutta salikaverini on purjehtinut viikonlopun niin ahkeraan, että jaksaa tuskin eväänsä liikauttaa ainakaan urheilun osalta huomenna. Nyt en sitten tiedä, uskaltaisiko sitä ihan yksin sinne mennä, korvaanko lenkillä vai pidänkö vain vapaapäivän. Ehkäpä huomenna mennään nyt sitten ihan vaan fiiliksen mukaan ja katsellaan mihin askel vie.

Nati nati! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)