31. elokuuta 2013

Getting ready for the night


Heiii!

Tänään on vihdoin kauan odotetut serkkujen 30v.-megakekkerit, joita varten olen viime päivät valmistautunut. On tullut mietittyä vaatetusta, asusteita, korttia ja kenkiä. Tärkeänä olen pitänyt myös jatkuvaa vesinesteytystä, varsinkin tämän päivän ajan, jotta huomisesta selviää hengissä. Luulen, että nämä juhlat tulevat menemään aika hyvin ainakin valmistautumisen puolesta! ;)
Juhlien teemana on meri/purjehdus, joten virittäydyin juhlatunnelmaan merellisillä väreillä ja kuoseilla. Lopputulos miellyttää ainakin suunniteluvaiheessa ja toivottavasti sitten päälläkin. Voisin yrittää siitä jotain kuvaa ottaa illan tullessa!

Kun laittaudutaan, on kiva laittautua päästä varpaisiin, joten kynnet koristelin ranskalaisella manikyyrillä ja varpaankynsiin laitoin haaleaa beigeä. Hiuksiin tulee nuttura sekä panta ja korut ovat hopenvärisiä ja niitä on riittävästi. ;)Jalkoihin laitan Saksasta ostamani Hilfigerin rakkauskiilakorot sekä otan mukaan vaihtokengiksi punamustat paljettiballeriinat, jotka sujautan jalkaani siinä vaiheessa kun koipeni tuntuvat tarpeeksi kärsineiltä, heh. Laukkua en olekaan vielä muuten miettinyt, mutta eiköhän se aika lonkalta tule kaapista valittua.

Näillä mennään, miltäs vaikuttaa? :) Onnistuinko merihenkisyydessä, kuten toivoin?


2 kommenttia:

 1. Kiva asu tulee :) Käythän osallistumassa Shoppailusivuston Maylash ripsiseerumin arvontaan, arvonta jo huomenna :)

  Shoppailusivusto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät! Käynkin katsomassa mistä arvonnasta on kyse :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)