1. elokuuta 2013

Elokuun ensimmäinen


Moikkamoi!Nyt onkin jo sitten elokuu, kylläpä aika vilistää nopeasti. Elokuusta tulee mieleen jotenkin kuumuus, paahde, rusehtavat pellot ja kesän muisteleminen. Tuntuu, että kovin monen mielestä kesä on jo ohi elokuussa kun taas itse en osaa näin yhtään ajatella. Toki ydinkesäkuukaudet lienevät kesä- ja heinäkuu, mutta kyllä elokuussakin voi vielä samoista asioista nauttia. Monihan jää muutenkin vasta tässä vaiheessa kesälomalle ja yleensä sillon ainakin lämpöä piisaa! :)

Itse odotan kyllä syksyä myös jo innolla ja sitä ahkeruutta mitä se tuo tullessaan. Syksyisin puuhaltaa aina uudet tuulet ja tulee tehtyä yleensä jotain mitä ei ennen ole niinkään tehnyt. Tällä kertaa menen näillä näkymin opiskelemaan sivuainetta TKK:lle, joten luvassa on siis täysin uudenlaiset opiskeluympyrät. Toki ajatuksissa on suorittaa myös joitain kursseja omassa opinahjossa, mutta nähtäväksi jää miten kaikki lutviutuu yhdessä. Nyt saa siis taas oppia hieman jotain uutta ja mennä noviisina uuteen paikkaan syyskuun alussa, aika jännää sanoisin. Ruotsissa tuli selvittyä niin monenlaisista hankalista kielellisistä ja koulullisista ongelmista, että luotan täysin selviäni myös tulevista opinnoista, jotka ovat suomeksi. Voipahan sitten keskittyä oikeasti asiaan, eikä pohdiskella mielessään mistä ihmeestä täällä ympärillä edes puhutaan.Tänään lähden siis vaihtoinfoon innokkaana treffailemaan tulevia Göteborgiin lähtijöitä, joista osa lähtee ihan pian nyt syksyllä ja osa vasta keväällä. Osa saattaa taas olla koko vuoden, sekin kun on kuitenkin mahdollista. Onneksi joukossa pitäisi olla joitakin tuttuja naamoja, joiden tiedän tulleen hyväksytyksi lähtemään juuri Göteborgiin, joten on hieman helpompi mennä paikalle. :) Kiva ilta toivottavasti siis tiedossa ja sen jälkeen vaan lepoa oman murun kainalossa. Tuli eilen käytyä hieman nimittäin ulkoilemassa, joten tänään sitten kiltisti vaan kotosalla!Kuvituksena  on meidän Fiskarsin reissun jälkeinen pysähdyspaikka Inkoossa ihanan järven rannalla, jossa pääsimme pulikoimaan ihan omassa rauhassa. Siskokin oli sillon vielä Suomessa piristämässä meidän päiviä jatkuvalla höpötyksellään, viheltelyllään ja lauleskelullaan ja kesäfiilis oli ihan ylimmillään.

Mutta mitäs sinne kuuluupi? Odotatteko te jo syksyä vai onko ajatukset vielä ihan hetkessä ja kesässä? :)

2 kommenttia:

 1. Minäkin olen illan viettänyt oman kullan kainalossa, Karlstad-rakkaani ei pettänyt tänäänkään <3

  Muthei, upeet biksut, ihana maisema ja kaunis kesätyttö!

  Ps. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S89840536/#/S09875681

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä, sain aamun naurut!! :D Pyysin Miikkaa kopioimaan ton osotteen tabletilla (itse luin kännykällä), ja katsomaan mikä sieltä tulee. Hahah, oot paras! <3

   Mutta kiitoskiitos, kesätyttö oli aika elementissään järven rannalla ja haaveili pienestä mökistä sinne.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)