23. elokuuta 2013

Art goes Kapakka


Heipsan!

Kerroinkin viime viikolla käyväni päiväskumpalla Art goes kapakka -tapahtuman puitteissa Artekissa. Artek oli heti alusta asti täynnä mielenkiintoisen näköisiä ihmisiä, jotka selvästi kuuluivat sinne enemmän kuin me. ;) Oli mukava päästä kuitenkin käväisemään katsastamassa tunnelmaa sekä nauttia pullo kuohuvaa pillillä. Kyseessä oli Gancian prosecco- skumppa ja siis tosiaan ihan pikkuruinen pullo, piccolopulloksiko niitä kutsutaan?

© LL
© LL
Pikku-Rosi laittoi päälleen Minni ja Mikki -paidan, pieni lapsi kun vielä olen. Ei vaiskaan, sopi mielestäni ihan hyvin asuun vai mitä mieltä olette? Artekissa oli vielä melko kuuma, joten bleiseri sujahti laukkuun aikalailla salamannopeudella kun sisälle astuttiin. Ehkä edustin sitten vaikkapa lapsenmielistä sisustusnäkökulmaa tai mitä näitä nyt on..

© LL
© LL
Taideväki siirtyi Artekista vielä jatkamaan eteenpäin, mutta me kiltteinä tyttöinä lähdimme kotiin jo skumppien jälkeen ja jätettiin areena enemmän sinne kuuluville. Hih, välillä on hauska vaan olla porukassa kuin kuokkavieraina, mutta kutsuttuina sellaisina!

Kiitos vielä Lauralle kutsusta ja kuvista!

2 kommenttia:

  1. Ja täällä on päästy juomaan ihan aitoa shampanjaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ohhoh, siitä onkin aikaa kun on tullut oikeaa shampanjaa juotua. Maistuiko se yhtään paremmalle, huomasitko eroa?

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)